БГНЕС Готови сме с план какво трябва да се направи в

...
БГНЕС
Готови сме с план какво трябва да се направи в
Коментари Харесай

Нинова: Хората са изплашени! Пълен локдаун, но след 1 месец!

 БГНЕС Готови сме с проект какво би трябвало да се направи в първите 100 дни, тъй като те са сериозни в Народното събрание, само че имаме и визия какво би трябвало да се случи в България с десетилетия напред. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия в ефира на Българска национална телевизия.

Тя уточни, че сега най-големият проблем е повишението на цените.

" Трябва да се намерения за понижаване на цените и повишение на приходите “, съобщи тя и даде съответни оферти – от 1 януари да не разрешаваме да се покачва цената на газа за битовите консуматори. Трябва да стартираме с повишение на приходите. Напълно сме наясно, че би трябвало да спасим стопанската система. Трябва да бъде спрян износът на дървесина. В България липсват дърва за огрев “, даде за образец тя.

По отношение на ковид, Нинова уточни, че ограниченията би трябвало да се взимат, само че да се афишират по-рано да са паралелни с стопански ограничения.

" Пълен локдаун, само че след 1 месец. Затваряме кина, театри, само че споделяме, че ще има помощи за бизнеса. Затваряме учебни заведения, само че споделяме, че родителите ще получат по една заплата “, уточни тя.

Знаем, че готвите бюджет за 2022, публикувайте го в този момент, дайте ни го в този момент. Ако Народното събрание стартира да работи в края на ноември, ние няма да имаме никакво време, А всичко зависи от приемането на бюджета.

Нинова разяснява и възможни обединения след изборите и думи на, че Борисов се е схванал с една лява партия.

" Няма да избягам от въпроса. Винаги като наближат избори има една и съща дъвка – Борисов и Нинова се схванаха, след изборите се вижда, че не е по този начин. Не знам какво загатва господин Рашков, коя е тази лява партия. Дали засяга Българска социалистическа партия, само че не съм имала диалози с Борисов “, съобщи Нинова.

Нинова сподели дали е ходила скрито при в Банкя, забрадена и с неугледна Шкода

Тя даде съвет и на новите в политиката.

" Позволявам си да насочва съвет към по-младите сътрудници – Грешите! Сега като разпределяте постове, може да се получи обстановката от 46 парламент. Сега подхождат по същия метод. Със сигурност по този начин наречените партии на смяната няма да имат 121 депутати, сигурно ще би трябвало да седнат на диалози с нас “, съобщи Нинова.

Тя се обърна и към харвардците от Продължаваме промяната. " Искаме да забележим стратегия за деяние, къде им е смяната на Политическа партия, те не са били в Народното събрание и нямат визия какво ги чака. За един месец да се одобри бюджета. Какъв труд е това, какво самообладание, каква мъдрост “, даде за образец Нинова.

Според нея хората са наплашени от ковид.

" От срещите ми в страната виждам, че хората са уплашени. Може би една част от тях няма да излязат да гласоподават от боязън от заболяването и това ще се отрази на изборните резултати “, предвижда тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР