БГНЕС Десислава Радева отново е ВИП клиент на известната дизайнерка Невена

...
БГНЕС
Десислава Радева отново е ВИП клиент на известната дизайнерка Невена
Коментари Харесай

Деси Радева пръснала 50 000 лева за рокли

 БГНЕС Десислава Радева още веднъж е ВИП клиент на известната дизайнерка Невена Николова, откакто в последните няколко месеца двете бяха прекъснали и служебните, и персоналните си взаимоотношения. Че Деси отново си шие рокли по поръчка при обичаната си моделиерка, стана ясно след визитата им с Румен Радев в Япония по случай интронизацията на японския император Нарухито.

На събитието  Деси смени две визии. Първият тоалет бе ефирна рокля в цвят глетчер, направена от фина коприна, а вторият, с който първата дама се появи на приема, бе в кобалтово синьо и мед, ушит от копринена тафта и затрупан с метри тюл в кралско синьо. Моделът с паднали плещи бил бродиран ръчно от Невена със стотици камъни " Сваровски “ и скъпа дантела. Дизайнерката основала и двете рокли особено за Десислава, а като поръчкови модели цените им били повече от фамозни.

Справка с етикетите на роклите в столичния магазин на Николова демонстрира, че там цените стартират от 5 хиляди лв. и могат да доближат даже 5-цифрени суми. До момента президентшата има в дрешника си 10 униката, основани и ушити за нея особено от Невена. Това демонстрира, че единствено за тях Радева е похарчила към 50 хиляди лв., равни на 228 минимални пенсии – парите, които редови пенсионер ще получи в границите на 16 години. В това число обаче не влизат всички останали тоалети, които президентшата носи на по-непретенциозни събития. Останалите две дами, които се грижат за обновяването на дрешника ѝ, са Илиана Алипиева и Ина Асса, написа " Ретро ".

Алипиева е собственичка на няколко бутика, които са лицензирани да внасят на българския пазар сбирките на международни фешън къщи. Магазините ѝ са ситуирани на метри от постройката на президентството и първата дама постоянно е била засичана да влиза в тях. В всекидневието си Радева носи най-вече облекла на родната марка " Кредо “, дело на младата дизайнерка Ина Асса. Цените в нейния бутик варират сред 100 и 300 лева за рокля, а Деси даже почете откриването на най-новия ѝ магазин персонално.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР