БГНЕС Болести по животните, болести по хората, епидемии, земетресения, наводнения, пожари...

...
БГНЕС
Болести по животните, болести по хората, епидемии, земетресения, наводнения, пожари...
Коментари Харесай

Отец Василий Сарян: Апокалипсисът наближава, хората ще започнат да се избиват за храна

 БГНЕС Болести по животните, заболявания по хората, епидемии, трусове, наводнения, пожари... Голям апетит! Войни... Така стартира Апокалипсисът. Подобни събития трябва да подскажат на човечеството, че последните години наближават. В това имат вяра доста хора, без значение дали са чели или са слушали за писаното в свещените книги.

" Започва да понижава времето сред тези неща. Започват да зачестяват и да се застъпват. Тоест, ще има по едно и също време и епидемии, и войни, тъй като, в случай че това нещо продължи неизбежно това ще докара до едни тежки последици на апетит. Хората ще почнат да се избиват един различен, тъй като няма да има какво да ядат ", изяснява отец Василий Сарян от столичния храм " Преображение Господне ".

Богословът доктор Венцислав Каравълчев споделя пред Bulgaria ON AIR, че съгласно написаното в свещените книги човечеството го чакат сложни времена. Трудни времена на ограничения, само че който издържи ще бъде по-велик и от Светите Отци.

Първи за края на света стартира да приказва един от огромните старозаветни пророци – Даниил. Роден е в седми век преди новата епоха в Йерусалим. Бил е доста хубав, мощен и грамотен. При завладяването и разрушаването на Йерусалим от халдейския цар Навуходоносор, той е покорен и отведен във Вавилон. Заради характера и мозъка му царят доста го харесал и почнал постоянно да се среща с него и да беседват.  

Преданията описват, че Даниил сполучливо тълкувал сънищата на Навуходоносор. Дори предсказал, че Вавилон и доста други царства ще имат възходи, само че и падения и ще останат в историята. Според тълкувателите, пророкът е видял точната дата на Второто пришествие. Тя се пресмята като се брои от разрушаването на първия Божи храм в Йерусалим. И след събиране и изваждане на години се получава 2039 година Дали това ще е краят на света?
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР