БГНЕС Базирана в Токио компания реши да повиши производителността и да

...
БГНЕС
Базирана в Токио компания реши да повиши производителността и да
Коментари Харесай

Нестандартно решение! Бездомни котки освобождават от напрежението в офиса!

 БГНЕС Базирана в Токио компания реши да увеличи продуктивността и да понижи напрежението на чиновниците си по необикновен метод – тя приюти в офисите си девет бездомни котки, споделя Българска национална телевизия.

Поради дребните жилищни пространства в Токио огромен брой наемодатели не разрешават на наемателите да живеят с домашни любимци. Така доста домашни котки и кучета се озовават на улицата, а жителите на града страдат, живеейки без тях. И са принудени да посещават така наречен котешки кафенета.

Компанията реши да " наеме " писаните, с помощта на които чиновниците ѝ започнаха да поддържат връзка повече между тях и да разтоварват напрежението, общувайки с новите си " сътрудници “. Освен това чиновниците са насърчавани да водят домашните си любимци на работа, в случай че няма на кого да ги оставят, като компанията заплаща месено 42 $ на всеки, който има котка. Въпреки това, четириногите " чиновници “ от време на време предизвикват неудобства - те гризат компютърни кабели или раздират хартия, само че компанията е подготвена да се помири с такива дребни неприятности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР