БГНЕС Българската държава е категорична - или изпълнявате договора, или няма

...
БГНЕС
Българската държава е категорична - или изпълнявате договора, или няма
Коментари Харесай

Топалов: В Северна Македония действат механизмите на Титова комунистическа Югославия

 БГНЕС Българската страна е безапелационна - или изпълнявате контракта, или няма да ви позволим да извършите и първата крачка. Това разяснява пред Българска национална телевизия връзките ни със Скопие проф. Кирил Топалов, учител в СУ и член на взаимната историческа комисия.

" Нашата позиция е изказвана неведнъж - с този звук на отношение към България, с непромяната на повече от 70 години враждебно и то нападателно враждебно отношение, по какъв начин бихме могли ние да се съгласим? Това е нашият непосредствен комшия, родственик освен това, от самото начало сме им помагали безусловно с всичко - и по какъв начин ни отвръщат те? ", попита риторично той.

Относно рецензиите от Брюксел към неодобряването на начало на договаряния за приемане на Северна Македония в Европейски Съюз, проф. Топалов разяснява - Европа си има толкоз тежки проблеми - да вземем Унгария и Полша, ами Коронавирус? България стартира този развой по присъединение на

Западните Балкани и по какъв начин ни се отвръща - подготвени, неготови, приемайте ни, добави професорът.

Според него Северна Македония не е мръднала крачка напред. В нея работили механизмите на Титова комунистическа Югославия.

" Европа такава страна ли желае? Отделно, че е тотално враждебно настроена против собствен комшия ", безапелационен е проф. Топалов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР