БГНЕС 25-годишният мъж е признал пред разследващите, че е извършил престъплението.

...
БГНЕС
25-годишният мъж е признал пред разследващите, че е извършил престъплението.
Коментари Харесай

Убиецът от Нови Искър е направил пълни самопризнания! Отказва среща с психолог

БГНЕС 25-годишният мъж е признал пред проверяващите, че е направил закононарушението. Родителите, баба му и брат му бяха открити мъртви в дома им на улица " Светлина ".

Пред проверяващите той е споделил, че е направил четирите убийства още в петък вечерта. Използвал е секира и нож. Започнал е от брат си Александър, който сега на закононарушението бил задремал. После е причакал в къщата първо баба си, по-късно майка си и татко си, заяви бТВ.

Телата на цялото семейство Ранови са открити в къщата, завити с одеяла и затрупани с възглавници. Съседите не са чули нищо. Направило им е усещане единствено, че от самото начало в къщата и в двора царува странна тишина.

В Нови Искър са потресени след убийствата на улица " Светлина ". Нищо в последните дни не предвещавало нещастието в фамилията, споделя другарка на починалата Ирена.

" Във вторник я видях, сподели че се оправят, че са добре. Хвалеше се че синът й е в ремисия, че е радостен, че се смее... Не мога да допускам, че е той, не мога ", сподели приятелката на Ирена.

Мъжът е направил самопризнания пред проверяващите, само че отказал да приказва с психолозите без юрист.

" При отиването на чиновниците от Министерство на вътрешните работи, причинителят на действието е бил в къщ
На арестувания са назначени психиатрични експертизи, които да дадат отговор дали той може да носи наказателна отговорност за осъщественото.

Оттук нататък разновидностите са два: в случай че психиатрите излязат с решение, че той е с психическо заболяване, прокуратурата ще упорства съдът да го настани в болница за 30 дни, с цел да бъде проучен. Ако обаче може да носи наказателна отговорност, за него прокуратурата ще изиска непрекъснат арест.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР