БГНЕС 15-годишният ученик от русенската Английска гимназия, която загина тази сутрин

...
БГНЕС
15-годишният ученик от русенската Английска гимназия, която загина тази сутрин
Коментари Харесай

Загиналият ученик в Русе опитал да се самоубие и преди 3 години

 БГНЕС 15-годишният възпитаник от русенската Английска гимназия, която почина тази заран след скок от третия етаж, е правил опит да отнеме живота си и преди 3 години, заяви локалната телевизия TVN.

Тогава момчето е било в доста тежко положение, само че е избавено.

Сигналът за трагичния случай е подаден към 7.50 часа, когато 15-годишният възпитаник е открит в безпомощно положение в задния двор на учебното заведение. На място незабавно е изпратен екип на Спешна помощ, само че детето издъхва на път за болничното заведение.

Предстои мнение на правосъдните лекари, само че по първична информация смъртта му е породена от черепно-мозъчна контузия.

В Английската гимназия деветокласникът е от началото на образователната година. Бил е с отличен триумф. Все още не е ясно какви са претекстовете, предиздвикали момчето да вземе съдбовното решение. Загиналият младеж е бил от положително семейство и не е създавал проблеми. Разбирал се е със съучениците си, които му помагали да се приспособява след преместването си от ОУ " Васил Левски ".

" Загубата е тежка и прилича да се отнесем с нужното почитание към това, към околните, към фамилията. Мисля си за това дали дълбока болежка, страдалчество, могат да породят подобен акт на деяние, мисля си дали те са били в границата на рационалното и на това дали се преценя обстановката ", разяснява психологът Венета Венкова пред Българска национална телевизия.

В образователното заведение има камери в коридорите и съвсем всички стаи, само че не и в тази, в която е било момчето. Записите са конфискувани от полицията. Разследването на случая продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР