БГНЕС виж галерията 25-годишен младеж от село Долна Градешница, община Кресна,

...
БГНЕС виж галерията
25-годишен младеж от село Долна Градешница, община Кресна,
Коментари Харесай

Загиналият край Пловдив младеж е от Долна Градешница, пътувал с приятелката си, която също издъхна

БГНЕС виж галерията 25-годишен юноша от село Долна Градешница, община Кресна, е починалият в тежката челна злополука край Поповица тази заран. 25-годишният пътувал дружно с приятелката си в голфа и се забили челно в различен автомобил. Момичето е от София и е издъхнала по пътя за болничното заведение, споделиха осведомени за " Струма ". Това е следващата покруса, раздрусала района. Днес 32-годишна жена се хвърли от петия етаж на жилищен блок в Гоце Делчев и издъхна на място. 

Тежкият случай:

Според Министерство на вътрешните работи Пловдив в благоевградската кола са пътували трима души - двамата починали и 22-годишният лидер. Шофьорът на другия автомобил е на 34 години. И на двамата е взета кръвна проба. Сигналът е от 10.40 ч. през днешния ден. В региона на 249 км на I-8 се сблъскали челно благоевградски " Фолксваген " и пловдивски " Грейт Уол ". 

На място са починали двама пасажери от първата кола - 25-годишен мъж и 21-годишна жена. В болница е водачът на втория автомобил. До привършване на огледа бе затворен за придвижване секторът сред Чешнегирово и Поповица. Обходен маршрут е Болярци-Асеновград-Пловдив. Полицейски екипи насочват колите. Причините се обясняват в границите на формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР