БГНЕС виж галерията >До 72 часа Северин Красимиров трябва да бъде

...
БГНЕС виж галерията
>До 72 часа Северин Красимиров трябва да бъде
Коментари Харесай

Убиецът на Виктория вече е в България, кой адвокат ще го защитава?

БГНЕС виж галерията >
До 72 часа Северин Красимиров би трябвало да бъде изправен пред Русенския областен съд, който да се произнесе по настояването на прокуратурата за непрекъснатото му задържане под стража. На 12.10.2018 година в Министерството на правораздаването бе получено формалното единодушие на немската прокуратура за предаване на оповестения за интернационално търсене български жител Северин Красимиров. Съгласно полученото известие, за това е осведомена и прокуратурата на България, заяви тогава от Министерство на правосъдието.

Нито един юрист в Русе не желае да пази бруталния палач на телевизионната водеща. Всички служебни юристи са отказали да поемат отбраната му. Един от листата обаче не е имал избор и ще се изправи паралелно до килъра в правосъдна зала. Към момента той към момента не се е срещнал със случая.  Малко след 18 часа довечера Северин Красимиров кацна с цивилен полет от Франкфурт на летище София. Кола на правосъдна защита го чакаше на аер
След това ще тръгне за Русе, където ще бъде гледана мярката му за неотклонение. Все още не е ясно по кое време ще дойде в града край Дунава. Мярката за неотклонение сигурно ще се гледа в идващите 72 часа, оповестява Нова телевизия. Близки на свиреп убитата Виктория упорстват за най-тежкото наказване. По-рано през днешния ден някогашният й брачен партньор Свилен Максимов изрази мнение, че доста юристи ще се редят на опашка, с цел да пазят това нещо. " Не изпитвам завист на прокурорите и съдиите, които ще го съдят, тъй като цялата страна в този момент тях гледа. Първата им задача е да му дадат такова наказване, че другите изверги които обикалят и обмислят такова нещо, да видят и знаят, че няма да им се размине. Това е най-важната им задача ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР