БГНЕС Служители на Съдебна охрана доведоха в Софийски градски съд

...
БГНЕС Служители на Съдебна охрана доведоха в Софийски градски съд
Коментари Харесай

Настаняват в лудница мъжа, убил Златена в хотелската стая

БГНЕС Служители на Съдебна защита доведоха в Софийски градски съд 37-годишния Димитър Ръжев, който умъртви по извънредно нечовечен метод в понеделник сутринта 24-годината Златена в хотел в центъра на София. Днес Ръжев пристигна в съда окован с белезници.

Припомняме ви, че Ангел Бандъков от Криминална полиция – Столична дирекция на вътрешните работи през вчерашния ден разкри, че убийството на Златена е осъществено по изключително нечовечен метод. Самият Ръжев е съдействал на полицията, той в детайли е разказал по какъв начин е прекарал последните дни в София със Златена, за алкохола, който са изпили и за опиатите, които са вземали.

По думите на Бандъков, Ръжев е водил с служителите на реда много логичен диалог. Пред съдията Ръжев съобщи, че е приел много алкохол, взимал е хапчета, шмъркал е, само че все пак е има мемоари за случилото се. " Сега каквото Господ реши “. 

От движимостите лица  стана ясно, че той има потвърдена шизофрения, отключила се още в детските му години, за което е бил лекуван неведнъж. Те обясниха, че Димитър Ръжев е разказал умерено какво е направил, само че е употребявал много заучени изречения.

Прокуратурата настоя да се обясни какво е тъкмо психологичното положение на обвинения, с цел да стане ясно може ли той да носи отговорност, симулира ли. От Прокуратурата обясниха, че на база събраните доказателства Ръжев е причинител на убийството. Това се потвърждава от събраните свидетелски показания, както и от останалите следи по тялото на жертвата. С вилица, той е пробол окото й. Прокуратурата упорства той да бъде настанен в психиатричната клиника в Ловеч. В отговор на това Ръжев сподели: " Нямам проблем, каквото пристигна “, написа " Канал 3 ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР