БГНЕС си е поставил за цел всички да разберат, че

...
БГНЕС
 си е поставил за цел всички да разберат, че
Коментари Харесай

Харизанов за Тошко Йорданов: Напълно е възможно човек с мозък на мравка да е сценарист, водещ и депутат

 БГНЕС " си е сложил за цел всички да схванат, че е изцяло допустимо човек с мозък на мравка да е сценарист, водещ и народен представител. Защото след днешния ден хипотезите по отношение на политика са 2 /две/:

Господинът или е клюкар и набеждава Татяна Дончева в предложение на рушвет, или, в случай че такова нещо в действителност се е случило, е затаил и прикрил закононарушение /изчаквайки до през днешния ден заради неразбираемо какви причини/ и за същото би трябвало да бъде обект на наказателно гонене.

Борците с корупцията от Има Такъв Народ са си затраяли за предлаган подкуп. Точка. Мозък на мравка.

Всички апели на за сформиране на кабинет с третия мандат стават още по-трогателни на фона на разразяващото се малоумно лайномятане сред довчерашните борци с мафията и носители на справедливостта, които до неотдавна гордо озаряваха кориците със скафандри в ръка.

Прочее някой разбра ли за какво Христо е бил в офиса на Слави преди неуспеха на първия мандат, с цел да договаря третия? Ясновидство ли предусещам тук? Да не е това дългата ръка на Ванга?

“Незнанието не е опрощение ", Христо.

Щяхте ли все по този начин с удоволствие и непременно да подкрепяте държавно управление на третия мандат, контрактувано и спазарено с някакви листчета по някакви офисчета, властелини на гумената лодка? Или това тошковото през днешния ден нямаше да е чак подобен проблем, стига Радев да беше решил мандатът да е ваш?

Шнорхели, предлагачи, болонки, босоноги депутатки на градус, съдрани гащи, листчета с рушвети и изчезнали страници с краден интелектуален труд.

ИТН. Време е за нещо друго ".

Това написа в обществената мрежа фейсбук политическият анализатор от Института за дясна политика Георги Харизанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР