БГНЕС Подготовката е учебната година да започне присъствено, ангажимент на учителите

...
БГНЕС
Подготовката е учебната година да започне присъствено, ангажимент на учителите
Коментари Харесай

Стефан Янев: От родителите и учителите зависи дали децата ще учат пълноценно

 БГНЕС " Подготовката е образователната година да стартира присъствено, ангажимент на учителите и на родители е точно към този вид държание за ангажиране на децата и реализиране на пълностоен образователен развой ".

Това съобщи служебният министър председател на среща на Координационното звено по Механизма за взаимна работа на институциите по обгръщане, включване и попречване на отпадането от просветителната система на деца и възпитаници в наложителна предучилищна и учебна възраст.

Янев заяви, че съгласно разбор от Министерството на образованието близо 25% от децата в предучилищна и учебна възраст не се включват интензивно в образователния развой. По думите на премиера те не са задоволително ангажирани както в общественото другарство, по този начин и във връзка с образователния материал. 

По думите на вицепремиера Гълъб Донев в изискванията на четвъртата Ковид вълна, преди началото на образователната година, има много неясноти и безпокойства към началото ѝ, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той уточни, че немалка част от децата остават " офлайн " от учебния живот и това е причина за днешната среща. Механизмът цели децата от рискови групи и райони да бъдат арестувани в учебно заведение, подсети Донев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР