БГНЕС Не искам да коментирам мотивите на Валери Симеонов, той ги

...
БГНЕС
Не искам да коментирам мотивите на Валери Симеонов, той ги
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов с първи коментари за оставката на вицепримиера

БГНЕС " Не желая да разясня претекстовете на Валери Симеонов, той ги изрази доста ясно. Той не желае държавното управление да бъде атакувано поради него ". Това съобщи в ефира на Нова телевизия вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

" Може би думите на Петър Петров от НФСБ са предизвикали неговото решение. Не е имало гледище от страна на Борисов. Вчера към 2 часа самият той ми се обади. След това двамата отидохме при премиера Борисов и го информирахме за това негово решение. Решението си беше напълно на Симеонов. Той е определил на кого да се обади ", разяснява министърът на защитата.

" В последните две седмици при гласуването на бюджетите няма проблем с кворума. Има опити от страна на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да саботират работата на Народното събрание и това е повече от явно ", съобщи още Каракачанов. " По отношение на напрежението, което се беше основало към Валери Симеонов и майките, би следвало да се тушира. Не съм разговарял с Волен Сидеров. Господин Симеонов се отдръпва в персонално качество, а не като партия от обединението. От тримата водачи на обединението, в този момент двама ще са в Народното събрание, не сме обсъждали промени в управлението на парламентарната група ", добави водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

" Най-вероятно ще предложим нов вицепремиер. Кой ще бъде той е въпрос на разискване. Това не е пост, който би трябвало да дефинирам аз или Вътрешна македонска революционна организация, ще изчакаме Валери Симеонов да предложи нещо. Най-вероятно това ще се случи другата седмица, когато бъде призната неговата оставка в Народното събрание ", безапелационен бе вицепремиерът.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР