БГНЕС Нашите специални части имат най-доброто, което може да се желае.

...
БГНЕС
Нашите специални части имат най-доброто, което може да се желае.
Коментари Харесай

Борисов: Нашите специални части имат най-доброто, което може да се желае!

 БГНЕС " Нашите специфични елементи имат най-хубавото, което може да се желае ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов. На връх празника на Българската войска той отиде във военния образователен център " Црънча ".

Днес имаме антирекорд по броя на инфектираните с ковид на фона на едно утешение – 30 хиляди души починали от ковид в Европа, заяви министър председателят.

Не знам дали армията има статистика какво значи да се дадат 30 хиляди души жива мощ – това ще се водят едни от нй-кръвопролитните сражения със починали толкоз хора. Иначе да, имам благосклонност към тези войски, тъй като те са освен извънредно готови, само че когато имахме миграционен напън, или терористи и диверсанти, даже и в рамкит премия те могат да работят като специфичните ни елементи в Министерство на вътрешните работи. В цялостна съгласуваност са с сътрудниците от баретите и с НАТО-вските служби и армии. Мнението за тях е извънредно положително.

Няма риск, могат на три полоси да водят обучение, 6 милиона лв. имат да си създадат казармата, с цел да може идващия път като пристигна, да видя новата постройка. Както нормално по български те желаеха още да я разтеглим, та от 2.7 милиона, финансирането стана 6 милиона лв.. Надявам се наесен да ни поканят да забележим готовата казарма със столови и фитнеси, само че и взаимните учения с останалите натовски елементи да можем като домакини да ги поканим на нещо положително.

Така че макар нищожните доходи в бюджета на страната не сме съкратили нито един разход, в това число и за плановете на военните. Така че да са ни живи и здрави всички храбри българи, тъй като храбри бяха и всички тези, които съблюдаваха карантината и стояха у дома.

Празник е през днешния ден, радваме му се, само че болестта по никакъв метод не е минала – 69 са новозаразените през днешния ден, само че те са на клъстери. Затова си позволихме да махнем КПП-тата, само че виждате, всички, които идват от чужбина, придвижват вируса. Как ще тръгне по този начин туризма у нас, попита Борисов.

Нищо не е минало и нищо не се знае по какъв начин ще се развие – през днешния ден няма да приказваме за това, а на следващия ден Щабът ще приказва. Днес е връх по умряли в Европа – 30 хиляди души, подсети Борисов.

На въпрос дали България е избързала с разхлабването на ограниченията, министър председателят заяви, че всяко разформироване на ограниченията е след деликатен разбор, като жителите би трябвало да съблюдават хигиенични ограничения. Нищо в допълнение не сме разхлабили в допълнение, което да скапе рамката на картината – в случай че има ред и дисциплинираност в спорта навън и разходките на хората, ще продължим. Не сме разхлабили нищо, което да донесе пари в бюджета, добави Борисов. " Разхлабваме единствено това, което да донесе повече мощ, здрав дух и опция хората на се усещат карантината по този начин. България е с най-слабите ограничения “, добави Борисов.

Вчера Законът за санитарните ограничения беше импортиран, в петък ще е изключителното съвещание на Народното събрание, на което ще го приемем, подсети министър председателят.

Вчера Законът за санитарните ограничения беше импортиран, в петък ще е изключителното съвещание на Народното събрание, на което ще го приемем, подсети министър председателят.

Престъпно е инфектирани българи от чужбина да се върнат и да заразят цялостен квартал, добави министър председателят и посочи, че стартира засилено тестване на домове за възрастни в цялата страна. Ако сме дисциплинирани и се съблюдават ограниченията, няма да има растеж на заболеваемите.

Честно ли е вие да взимате заплати, а ние да не взимаме, обърна се министър председателят към публицистите в Црънча. Никога не сме работили повече от в този момент, не е почтено, приключи Борисов, представен от " БГНЕС ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР