БГНЕС На редакционните пощи на много медии бяха получени видеозаписи

...
БГНЕС На редакционните пощи на много медии бяха получени видеозаписи
Коментари Харесай

Скандал: Тайни чатове на Иванчева разкриват заговор и подготвян преврат

 БГНЕС На публицистичните пощи на доста медии бяха получени видеозаписи и чатове с присъединяване на Десислава Иванчева. Тя е наказана на първа инстанция на 20 години затвор.

Записите са изпратени от Йордан Бонев, който изясни, че в сряда ще внесе сигнал в прокуратурата.

От записите излиза наяве, че Иванчева провежда митинги. Има противоречие сред датата и часа на записите към днешна дата и събитията, за които се приказва.

Какво се чува във видеото:

- На митинга на 12-ти за Бойко Атанасов ли да викаме?

- Против Гешев. Трябва да свалим Гешев, пък кой ще сложим, където се споделя - няма значение. Е, има значение естествено.

- Бойко Атанасов пое ли ангажимент да ви махне най-малко обвиняванията?

- Нашите ли? Аз не съм се пазарила, аз не върша покупко-продажби. Аз съм малко жалко парче, разбираш ли? Малко съм мечтател, малко съм ку-ку.

- Смисъл рухване на Гешев, на кабинета?

- Да, да. Гешев най-много, на прокуратурата и Гешев. И затова, те хората, които ще са там, ще желаят и държавното управление да си върви. Да бутаме мафията и по този начин нататък.

В мейла си до медиите подателят Йордан Бонев, който евентуално е и създател на записа, бе оставил мобилния си телефон. Потърсихме го за коментар. Бонев разгласи, че ще приказва публично на следващия ден, когато внася сигнал в прокуратурата.

" Сигналът съдържа секрети записи и чатове. Звукозаписи и видео, в които се приказва за прелом и по какъв начин се заплаща митинг. Утре, като ме видите, ще получите по-подробна информация. Няма да откажа изявление ", разяснява Бонев.

В връзката сред двамата се загатват имената на банкера Цветан Василев, предприемача Иво Прокопиев, като уредници на митингите против кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор, които на по-късен стадий би трябвало да прераснат в митинги против държавното управление на Бойко Борисов. Според информация от писмото на Бонев и показаните чатове, зад финасирането на тези дейности стоят Василев и Прокопиев. Иванчева признава, че част от организацията е и водачът на " Да, България " Христо Иванов, както и Георги Георгиев от БОЕЦ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР