БГНЕС Кaктo знaeтe фeйcбук cтeнaтa ми e нaпълнo oтвoрeнa и вceки

...
БГНЕС
Кaктo знaeтe фeйcбук cтeнaтa ми e нaпълнo oтвoрeнa и вceки
Коментари Харесай

Каролев: Не съм бил в карантина

 БГНЕС " Кaктo знaeтe фeйcбук cтeнaтa ми e нaпълнo oтвoрeнa и вceки мoжe дa пишe нa нeя и дa ми пишe нa персонални. И някoи хoрa (дa, нe мнoгo) прoдължaвaт дa мe oбвинявaт, чe cъм бил нaрушил кaрaнтинa ", написа той на стената си във Фейсбук и продължава:

" Такива са и заглавията в множеството медийни отразявания на ареста ми за към 22 часа на 24 март. Поради което декларирам следното и апелирам медиите, които са написали, че съм извършител на карантина, да отразят моето заявление.

Не съм бил подложен под карантина след завръщането ми от 24 часово пътешестване до Лондон на 10/11 март 2020, където бях поканен на значима среща в офиса на Европейската Банка за Възстановяване и Развитие по отношение на инвестиция на Европейска банка за възстановяване и развитие в българска компания с близо 2000 чиновници. На 11 март нямаше закон за изключително състояние, нито Англия е била в лист на страни за които се изисква слагане под карантина при завръщане в България. Поради обстоятелството, че не съм нарушил карантина, нямам и обвиняване от СРП за нарушаване на карантина. Ако някой от вас не има вяра на моите думи и желае да разбере дали неистина или не, апелирам да се обърне към СРП. I rest my case?

Хубава седмица, тези от вас, които са здрави и имат работа, вършете си работата при прецизно съблюдаване на разпоредбите за разграничаване и дезинфектиране. И изключително деликатни да бъдат хората с хронични заболявания, тъй като малко неща са потвърдени за този вирус, само че едно е изцяло ясно - към 99% от умрелите по света, които са имали COVID-19 са имали една или повече хронични заболявания.

Финансистът Владимир Каролев бе арестуван на 24 март в ареста в Разлог за нарушение на карантината. Той счита да съди страната и дефинира дейностите й като непозволени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР