БГНЕС Допускам, че третата вълна е програмирана да е точно по

...
БГНЕС
Допускам, че третата вълна е програмирана да е точно по
Коментари Харесай

Мангъров заговори като политик, нападна управляващите

 БГНЕС " Допускам, че третата вълна е програмирана да е тъкмо по време на изборите ". Това разяснява доцент Мангъров в ефира на ТВ1, където вече заприказва като политик от партия АБВ.

" Всяка заран обявявам на фейсбук страницата си извадки от статистиката с едни въпросителни, на които до ден сегашен отговор няма. На мен ми се вижда малко необичайно 64 лаборатории, които са ситуирани из цялата страна, да вършат по 11-12-13 000 теста дневно. Това е отвън границата на вероятното ", атакува ръководещите медикът.

" Тези нови разновидности в действителност не са нови, тъй като се оказа, че те са откривани в нашата страна още при започване на епидемията още през март. Това са разновидности, които от една страна се популяризират доста бързо, въпреки това не протичат по-тежко.

Аз мисля, че тези нови разновидности се употребяват, с цел да бъде обяснена неефективността на тези ограничения, тъй като те не са за остарелия или за новия вид. Тези ограничения би трябвало да работят, както на остарелия, по този начин и на новия вид. Новият вид се употребява за опрощение ", изясни инфекционистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР