БГНЕС БСП се завръща в местната власт, отчете соцлидерката Корнелия Нинова.Според

...
БГНЕС
БСП се завръща в местната власт, отчете соцлидерката Корнелия Нинова.Според
Коментари Харесай

Нинова: Завръщаме се в местната власт, печелим в 34 общини

 БГНЕС " Българска социалистическа партия се завръща в локалната власт ", регистрира соцлидерката Корнелия Нинова.

Според нея се затвърждава наклонността в последните няколко години и избори на увеличаваща се поддръжка за партията.

Нинова посочи на конференция, че Българска социалистическа партия печели на първи тур в 34 общини.

В 56 общини и в 16 региона на Пловдив, София и Варна й предстоят балотажи.

" Българска социалистическа партия усилва гласовете за поддръжка на своите претенденти за кметове с към 100 хиляди гласа спрямо 2015 година Увеличаваме поддръжката си за общински съветници с към 45-50 хиляди гласа ", регистрира Нинова представена от Българска телеграфна агенция.

" ГЕРБ управляваха 21 области, ние - нито една, в този момент отиваме на балотаж в 12 области, означи тя. Запазваме алените общини до момента ", сподели още Нинова и даде като образец Гоце Делчев, Троян, Балчик, Горна Малина.

Според нея смяната е допустима и е почнала в неделя. Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че най-големият триумф на партията ще бъде, в случай че хората отидат да гласоподават, без да ги е боязън.

Тя разгласи, че от през днешния ден стартират диалози с партии с сътрудници по места, с цивилен структури " за смяна на модела и на статуквото " по места.

" Борисов, какъв брой да е безапелационна успеха на ГЕРБ, откакто в бастиони на партията си трета политическа мощ и отиваш на балотаж в София ", се обърна тя към водача на ГЕРБ.

Нинова посочи, че в Бургас, " емблемата на ръководство ", ГЕРБ губи 5 съветници, а Българска социалистическа партия ги усилва с двама.

" Безапелационно тези избори потвърдиха, че ГЕРБ са в наклонност да понижават поддръжката си в България. БСП расте. Да, мъчно е. Да, не е внезапно, не е революционно, само че без това да е опрощение ", добави още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР