БГНЕС > Архив“Meine Liebe!Вече сигурно си разбрал, че заседанието протече много

...
БГНЕС
> Архив“Meine Liebe!Вече сигурно си разбрал, че заседанието протече много
Коментари Харесай

Евгения Банева разчуства съпруга си с писмо от ареста

 БГНЕС > Архив
“Meine Liebe!

Вече несъмнено си схванал, че съвещанието протече доста бързо и единствено с една точка! АСНС да допусне до съдебно-медицински експертизи за кистата на гръбначния дирек и ядрено-магнитен резонанс и за щитовидната жлеза ", изяснява му тя.

После Банева прибавя, че почивката на съда била единствено 15 минути, след което магистратите дали позволение да бъде прегледана от двама лекари.

“Междувременно май ще ме водят в болничното заведение на пандиза, където режимът е много по-лек, имат магазинче, кухня и два часа разходка в същински двор на слънце ", написа още Банева.

Засега обаче очакванията ѝ не са се оправдали, тъй като тя продължава да е в килията в следствения арест.

Банева ще се изправи още веднъж пред апелативния спецсъд в четвъртък, само че в случай че до тогава проучванията и прегледите не са подготвени, делото ще се отсрочи с още седмица.

В писмото си тя е удовлетворени и че съдийките са разрешили на роднината Митака да ѝ даде сурови орехи. “Да си ги хапвам в съда и аз след това си донесох пакетчето тук ", прецизира Банева. В края на май задържаната бизнесдама бе осъдена да не получава хранителни колета, в това число и сурови ядки от околните си три месеца, тъй като отказала да извърши предписание на арбитър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР