БГНЕС Ако зависи от мен, ГЕРБ по-скоро не са нашите единствени

...
БГНЕС
Ако зависи от мен, ГЕРБ по-скоро не са нашите единствени
Коментари Харесай

Симеонов: Отнесохме негативите от чекмеджетата заради ГЕРБ

 БГНЕС " Ако зависи от мен, ГЕРБ по-скоро не са нашите единствени сътрудници в едно бъдещо държавно управление, тъй като отнесохме негативите на чекмеджетата. Следващото ръководство на България ще бъде от необятна коалиция, която няма да е единствено от две партии. Няма нищо по-принципно от концепцията за обединяване сред хора, които припознават родолюбието. Работили сме с Вътрешна македонска революционна организация и ВОЛЯ и не виждам никаква изненада ". Това съобщи в ефира на " Здравей, България " ръководителят на НФСБ.

Той прикани водачите на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и " Демократична, България " също да се откажат от присъединяване в листите за депутати.

" Който влиза в политиката би трябвало да е подготвен върху него да се стоварят кофи с тиня. Поведението  ни е отговорно и сме длъжни патриотичните сили да бъдат показани в Народното събрание. Над 300 хиляди души изповядват нашата идея ", добави Симеонов.

Той разяснява и дейностите на служебното държавно управление:

" Няма нищо неприятно в инспекциите. Подкрепям всичко, което е в границите на закона. Притеснителна обаче е поръчката за огромни промени, тъй като това държавно управление е определено, с цел да направи изборите. Трябва да се съсредоточат в това. Не виждам за какво всички министри и регионални шефове трябваше да бъдат заменени ".

Сигналът за противозаконното подслушване

" Констатациите, че службите не служат на родината са забавни. Кога Радев разбра, че това е по този начин? Интересно ми е по кое време тези нарушавания са открити и за какво се изкарват тъкмо в този момент ", попита Симеонов.

Сигналите подадени в Комисията по проверка приличали на " публикация от жълт вестник ", счита водачът на НФСБ.

Според него е безусловно наложително частният бизнес на една страна да бъде подпомаган от страната.

" Всички, които правят легален бизнес, би трябвало да бъдат подпомагани. Всяка една страна го прави и това не се счита за лобизъм ", изясни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР