BG-voice 33-годишен българин е обвинен, че се опитал да удуши бебето

...
BG-voice
33-годишен българин е обвинен, че се опитал да удуши бебето
Коментари Харесай

Българин в САЩ опитал да удуши бебето си

 BG-voice 33-годишен българин е упрекнат, че се опитал да удуши бебето си в Саут Ярмут, Масачузетс (градче в Кейп код), съобщава BG-voice. Димитър Даскалов пледира почтен във вторник в съда в Барнстабъл каунти. Според прокуратурата обаче има видео запис от бебешка камера, който демонстрира българинът в опит да удуши 1-годишното бебе.

Според полицейския отчет видеото демонстрира по какъв начин Даскалов сменял памперса на бебето на дивана, само че то плачело.В един миг той спрял да сменя памперса и насочил юмрука си към лявата буза и гърди на бебето, принуждавайки главата на бебето да се изкриви на ляво, а тялото му да се мушне сред възглавниците на дивана. След това Даскалов хванал бебето за врата с дясната си ръка и го държал над главата си, съгласно отчета на полицията.

Докато държал бебето във въздуха на видеото наподобява, че Даскалов държал десния си показалец под брадата и във врата на бебето. След това той свалил детето на дивана.

“Очите на детето наподобяват затворени, то реве и се пробва да си поеме въздух ", написа в отчета.

След като сменя памперса Даскалов продължава с грубите дейности по отношение на бебето преди да излезе отвън кадър.

Полицията арестувала Даскалов предишния четвъртък откакто жена му се събудила от плача на бебето. Тя намерила детето със синини по ръката. Според нейните думи, той хвърлил детско камионче по нея и я порязал. Даскалов траял да я блъска и бута. Жената е бременна с второ дете от българина, съгласно майката на Даскалов.

Българинът е упрекнат и в тормоз над фамилното куче. Според правосъдните документи той обитава в Съединени американски щати незаконно. Той влязъл в Съединени американски щати през 2013 година с работна виза, която изтекла през 2014 година Съдът дефинира гаранция от 750 $ за Даскалов. Следващото му чуване в съда е на 10 октомври. Българинът също по този начин няма право да доближава детето, брачната половинка си или дома където живеят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР