БГ Радио и Любо Киров посветиха „Песен за Ани“ в

...
БГ Радио и Любо Киров посветиха „Песен за Ани“ в
Коментари Харесай

БГ Радио и Любо Киров представиха: Песен за Ани

БГ Радио и Любо Киров посветиха „ Песен за Ани “ в покъртителен, акустичен концерт, който събра близки, сътрудници и другари на дългогодишния музикален шеф и един от основателите на медията, която пуска единствено българска музика – Ана Мария Тонкова, в деня, в който се навършиха пет години от раздялата им с нея.

Много разчувствуван Любо Киров стартира концерта с самопризнание какъв брой близка и значима е била Ани за всички генерации музиканти в България и изключително – персонално за него. Емоционалните моменти предстояха за всички присъстващи, измежду тях – едни от обичаните български реализатори и актьори и сътрудници на Ана Мария – Тони, Мариана Попова, Момчил Колев, София, Митко Кърнев, Ненчо Балабанов, Лара Златарева, екипа на БГ Радио и близки родственици на Ани.

За първи път БГ Радио излъчваше онлайн концерта по всички канали на медията – в ефир по радиото, онлайн на уеб страницата, на мобилното приложение, на Фейсбук и Instagram профилите на радиото, с цел да може всички слушатели и фенове на българската музика да станат част от магическата атмосфера, която Любо Киров и китаристът Ангел Дюлгеров сътвориха.

Концертът Песен за Ани беше и самобитна премиера на новите песни от албума на Любо Киров, който показа, че е същинско наслаждение и привилегия точно гостите в студиото и слушателите на БГ Радио да са измежду първите хора, които ще чуят премиерно песните от албума „ Както преди “.

Повече детайлности, фотоси и видео от концерта на БГ Радио, могат да се намерят на www.bgradio.bg. За всички пропуснали да чуят „ Песен за Ани “ в осъществяването на Любо Киров – повторението е на 2 септември /неделя/ от 18 ч.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР