БГ изданието на Плейбой“ посреща рожден ден номер 18 с

...
БГ изданието на Плейбой“ посреща рожден ден номер 18 с
Коментари Харесай

Диана Габровска се изповядва за ЧРД на „Плейбой“

БГ изданието на „ Плейбой “ посреща рожден ден номер 18 с обилен брой, върху чиято корица грее известната кандидатка за кмет на Момин проход Диана Габровска. Дамата съблича облекла и душа за читателите – само че този път не предизборно, а с цел да опише за сложните избори в своя живот. Да напомним, че в навечерието на локалните избори предходната есен избухна скандал поради еротичните фотоси на мераклийката за градоначалник, които затрупаха обществените мрежи и шокираха обществеността. Сега в „ Плейбой “ излиза наяве кой е правил въпросните снимки и по какъв начин те са се появили обществено, какво донесе цялата история на нея и фамилията ѝ...  Новата й сесия е изпълнена от светата троица на родната фешън снимка – Слав, Хубен и Диляна Флорентин, с цел да потвърди на Момин проход и на цялото българско човечество, че еротиката не е закононарушение, а изкуство.

Черешката на тортата в броя е Супер Бианка – супер репортерката на Иван и Андрей, която помним от известното предаване “Сблъсък ”. Преди години Бианка стана популярна  с разчупените си репортажи, в които – облечена като Супермен – успяваше да усмихне всеки фен. В момента Бианка живее в Ню Йорк със брачна половинка си и споделя: какво общо има Доналд Тръмп с новите й гърди и по какъв начин е преборила рака, както и каква е връзката й с Михаил Горбачов.

И още в новия брой 192  на мъжката библия: по какъв начин коронавирусът промени порно промишлеността, танцът със гибелта на Юкио Мишима, още за Чърчил, Дейвид Линч и изчезващите джентълмени, боят сред Маркес и Льоса, за Ницше и Саломе, Харви Уайнстийн и още доста искра, кавги, обич, бързи коли и незабравими фотоси.

 

 

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР