БФВолейбол ще подкрепи Александър Боричич за нов мандат като шеф

...
БФВолейбол ще подкрепи Александър Боричич за нов мандат като шеф
Коментари Харесай

Подарък №1 за ЧРД на Любо Ганев - пълна подкрепа за борда на CEV

БФВолейбол ще поддържа Александър Боричич за нов мандат като началник на европейската централа

Любо Ганев получи най-големия си подарък по случай 55-ия рожден ден на съвещанието на Управителния съвет на БФВолейбол. Президентът има единомислеща поддръжка от всички членове за кандидатурата си Административния ръб на европейската централа CEV, както и за спортно-организационната комисия на централата. Във Виена на 16 октомври следва избирателен конгрес и най-успелият български волейболист е измежду любимците да влезе в управата. УС поддържа кандидатурите на Пламена Стойкова за член на правната комисия на CEV, както на Валентин Помаков за Комисията по европейските купи.

БФВолейбол гласоподава също единомислещо нашият глас на конгреса да бъде за Александър Боричич. Легендата на сръбския волейбол със 103 мача за националния тим на Югославия и бронзов медалист от европейското през 1975 година, е огромният любимец да бъде избран отново за нови четири години.

Управителният съвет на федерацията отсрочи за идващото си съвещание решенията по първите четири точки от дневния ред. В тях ще се разясняват статута на дилетантите и експертите, реда за вътрешни прехвърляния, новите документи за дисциплинарната и апелативната комисия.

След това УС утвърди вътрешния устав за статута и активността на спортно-организационната комисия за надпреварите от държавното състезание за мъже и дами.

В точка 6 беше признат устав за осъществяване на " Суперлига " - мъже, на НВЛ - " Домакс лига " и Висша лига - мъже. Нови членове на федерацията към този момент са Волейболен клуб Волов (Шумен) и Хаштаг (Бургас). Утвърден бе методът на систематизиране на топки MIKASA сред всички тимове, които са под шапката на федерацията.

Точка 10 също беше призната - решение за пазаруване на товарен микробус за превозване на електронната система за реклами с LED технология и на системата за видеоповторение.

Утвърдени са разпоредбите за деяние при позитивни проби за ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР