БФС свиква Изпълком, който ще се проведе в петък (13

...
БФС свиква Изпълком, който ще се проведе в петък (13
Коментари Харесай

Олеле! Бади такав какавто си и депутат от ДПС подготвят конгреса на БФС

БФС привиква Изпълком, който ще се организира в петък (13 декември) от 12 часа, оповестява dsport. Това ще е следващо съвещание на Изпълнителният комитет в последните два месеца. Основна точка в дневния ред на сбирката ще бъде изборът на комисии, които ще са ангажирани с провеждането на конгреса на футболната централа през месец юни 2020 година. Очаква се съвещанието да бъде обсъждано и предлагането на Съдийската комисия обвързвано с внедряването на ВАР системата в България. Такова разискване обаче не попада в дневния ред, само че може да бъде коментирано в точка „ Разни “.

Новоизбраният вицепрезидент на БФС Емил Костадинов се чака да бъде одобрен като ръководител на комисията за подготовка на конгреса. Негови заместници ще са Камен Костадинов и Румен Вълков. Очаква се да бъдат основани още две комисии – Комисия за подготовка на документите за конгреса и Комисия за смяна на устава на БФС. Председател на първата комисия ще бъде Атанас Фурнаджиев, а на втората Михаил Статев. За момента това са оферти на футболната централа, само че се чака съставът на комисиите да бъде безпроблемно одобрен от Изпълкома.

В същото време на съвещанието ще бъде одобрен и дневният ред на Конгреса. Предложението за дневен ред включва 9 точки, а точно:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР