БФС призова МВР за помощ. От федерацията се примолиха органите

...
БФС призова МВР за помощ. От федерацията се примолиха органите
Коментари Харесай

БФС зове МВР за помощ

БФС прикани Министерство на вътрешните работи за помощ. От федерацията се примолиха органите на реда да санкционират тези, които направиха митинг пред базата им в " Бояна ". Лично ръководителят на футболната централа Боби Михайлов подкани управляващите да вземат ограничения. Действително, в митинга против БФС участваха много деца, които хвърляха по входа въз основата домати, киви, яйца. А на самия митинг се събраха сред 300 и 400 души, въпреки че бе разгласен за общонационален.

" Това ли е най-важното? Подобни неща са за рубриката на Евронюз " No comment ". Така че не ми е на равнището да разясня. Който употребява деца по този метод, той носи тази отговорност. Какво да стачкуват? Хората, които го провеждат, те би трябвало да носят отговорност, и има органи в тази страна, които би трябвало да вземат ограничения за тях. Винаги може да има митинги, когато са проведени от избрана група хора ", разгласи Михайлов на прибиране от Доха, където гледа загубите на националите от Катар и Хърватия с по 1:2 и взе участие в конгреса на ФИФА.

" Имаше самостоятелни неточности. Можехме да приключим и двата мача наедно, даже с Хърватия да спечелим, както се развиваше срещата. В първия много едва играхме. Във втория момчетата се постараха, тъй че персонално съм удовлетворен, тъй като това е на хубаво място, 10-дневен лагер на хубави игрища и условия. Надявам се треньорите да са си взели поуките ", сподели още Михайлов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР