БФС отново хвърля прах в очите на клубовете! Разиграват театрална

...
БФС отново хвърля прах в очите на клубовете! Разиграват театрална
Коментари Харесай

Градев: БФС отново хвърля прах в очите на клубовете! Не им вярвайте!

" БФС още веднъж хвърля прахуляк в очите на клубовете! Разиграват театрална пиеска от боязън за наивници! Не им вярвайте! ". Това написа в персоналния си профил юристът по спортно право Георги Градев, който е част от щаба на претендента за президент на БФС Димитър Бербатов.

Ето какво още написа Градев:

" Вече стана ясно, че свикването на ИК на 23 март не е направено съгласно Устава на БФС. Така, решенията на ИК да изключи 104 клуба са незаконосъобразни и елементарно ще бъдат анулирани от конгреса или съда (ако се наложи).

За да замажат гафа си и тресящи се от боязън от разразилата се вълна на неодобрение в цяла България, велможите в БФС започнаха да метат кафявото след себе си. Видиш ли, щели да върнат клубовете в шампионатите, само че не споделят дали ще им възстановят участието в БФС (т.е. правото на глас на конгреса).

Няма процедура, по която един клуб да бъде намален от редови член във краткотраен член (т.е. без право на глас в конгреса). Това още веднъж са някакви чутовни нелепости на отиващите си управленци на БФС, които единствено се чудят по какъв начин да спасят кожите си в този миг.

Не им давайте да ви водят за носа! Искайте удостоверение, че сте възобновени като пълноправни членове на съюза от ИК, а не от Боби Попов! Борба до дъно с поробителите на българския футбол! ".


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР