БФС може да си държи за свой президент Борислав Михайлов

...
БФС може да си държи за свой президент Борислав Михайлов
Коментари Харесай

Премиерът: БФС може да задържи Михайлов още 100 г., но няма да работим с него

”БФС може да си държи за собствен президент Борислав Михайлов още 100 години, само че държавното управление няма да работи с него. Ние взехме съответно решение: държавното управление не желае към този момент да има нищо общо с този футболен съюз, съобщи министър председателят Бойко Борисов ппред публицисти.
Полицията си арестува тези, които са провокаторите, ползва си закона, повдигат им се обвинявания. Оттам нататък спортно-техническите качества си има кой да ги разисква, добави той.

Като виждам дебатите по малкия екран в който и град да е, там желаят стадион. И на кого да го дадеш този стадиона, когато го построиш? Това споделих - от нашето държавно управление толкоз. Ако се трансформират, тогава можем отново да беседваме. Колко пъти говорехме за детско-юношески спорт, за това с какво можем да помогнем? Ако желаят да му взимат оставката, в случай че желаят - да не му я взимат. Но с него ние няма да работим. Той е там доста много преди аз да съм министър председател ", съобщи още Борисов пред публицистите в Брюксел.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР