БФХГ получи официално писмо от Кацухико Ягучи, шеф на отдел

...
БФХГ получи официално писмо от Кацухико Ягучи, шеф на отдел
Коментари Харесай

БФХГ получи официално писмо с подкрепа от общината на град Мураяма

БФХГ получи публично писмо от Кацухико Ягучи, началник на отдел " Образование за цялостен живот " и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио към общината на град Мураяма до президента на българската федерация Илиана Раева.

" Първо бих желал да поднеса моите най-искрени усеща на терзание по отношение на увеличението на случаите на новия ковид във вашата страна. За благополучие, що се отнася до Мураяма (в префектура Ямагата, Япония) ние нямаме случаи на вируса, и както всякога когато се срещнем споделям, това потвърждава, че град Мураяма е най-безопасният град в цяла Япония. Въпреки това, също както и в България тренировките по художествена гимнастика, както и публичната активност в града са лимитирани ", написа Ягучи.

" Вече има значими вести свързани с олимпиадата в Токио, и аз съм изцяло склонен с взетите решения. Предполагам че отлагането ще бъде тъкмо за една година, и мисля, че откриването ще бъде извършено на 24 юли 2021 година. Смятам, че японското държавно управление ще вземе решението за тези дати бързо. Знам че и българските състезателки се готвеха за олимпиадата на 100 %, и се надявам че няма да загубите концентрацията си, и ще продължите да се стремите към олимпийското злато. Ние, жителите на град Мураяма, даже и освен това отсрочване ще продължим да ви поддържаме с всички сили. Нека разберем до по кое време точно е отсрочена олимпиадата и да обсъдим нашата стратегия за деяние. Нека дружно да победим този подъл нов ковид! Очаквам с неспокойствие нашата последваща среща ", написа Кацухико Ягучи.

Президентът на БФХГ Илиана Раева незабавно отговори в писмен тип.

" Скъпи господин Ягучи, благодаря за топлите думи и загрижеността към българския народен тим. Да, за жалост международната обстановка обвързвана с ковид е много сериозна и сътвори непредвидени за всички усложнения в това число в областта на спорта. Ние не губим религия, стараем се да поддържаме висок дух и сме уверени, че дружно ще се оправим с тази ужасна за здравето на хората опасност. Вашата съпричастност и помощ, вярата в нас ни прави доста виновни и сърдечно признателни. Щастливи сме, че хората на град Мураяма остават наши неизменими другари. С наслаждение ще продължим да поддържаме нашите прелестни взаимоотношения, които са незаместим подарък за актуалния свят ", написа Илиана Раева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР