БФХГ направи предложения за промени с цел подобряване на правилника

...
БФХГ направи предложения за промени с цел подобряване на правилника
Коментари Харесай

БФХГ направи предложения за промени на международния съдийски правилник

БФХГ направи оферти за промени за възстановяване на правилника и съдийството в художествената гимнастика, оповестяват от федерацията. "Бихме желали да ви срещнем с някои действия, които направихме в България във връзка със съдийския устав по художествена гимнастика.

След кръглата маса, която президентът на ФИГ Моринари Ватанабе направи на международното състезание в София и рекомендациите, които даде за положителното развиване на спорта, ние сформирахме група от способени експерти, която направи оферти за възстановяване на правилника и съдийството в Художествената гимнастика.

Успяхме да се срещнем в елементи с предлагането на господин Ватанабе и неговото виждане за гимнастиката, което високо оценихме и това ни даде тенденция за работа. Вярваме, че с нашите оферти ще създадем още по-зрелищна и забавна художествената гимнастика, ще създадем опция за по-добра конкуренция и ще създадем по-добър маркетингов артикул от нея, който да е магнит за фенове и за спонсори ", се споделя в изказване на БФХГ.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР