Безвластието вече не е просто опасно. То е пагубно. Година

...
Безвластието вече не е просто опасно. То е пагубно. Година
Коментари Харесай

ВМРО призовава за нулева миграция

Безвластието към този момент не е просто рисково. То е пагубно. Година и половина политически спектакъл и неистини доведоха страната до цялостен колапс. Днес чувството е като през 2014 година – тълпи с незаконни мигранти, гонки, престрелки и жертви. Въпрос на време е София да се трансформира в бежанско гето, каквото беше тогава. Въпрос на време е да се върнат набезите, грабежите, изнасилванията и убийствата на почтени българи.

Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация във връзка на случая с мигранти, при който починаха двама служители на реда в Бургас.

От Вътрешна македонска революционна организация акцентират, че възприятието за правдивост и за сигурност от дълго време изчезнаха в България.

„ Когато преди 8 години ние от Вътрешна македонска революционна организация дружно с други патриотични обединения обявихме война на незаконната миграция и като част от Народното събрание, а по-късно и от ръководството на страната, я прекратихме, бяхме хулени и упреквани в нехуманност от неолибералните клакьори. А през днешния ден, когато същите тези марионетки на Съединени американски щати, Русия и „ батковците “ от Европейски Съюз се преоблякоха в костюми, станаха политици и овладяха страната, виждаме до къде ни доведоха. Двама млади служители на реда дадоха живота си по време на работа, в опит да вкарат ред в хаоса, който ръководството на Политическа партия, Демократична България, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия сътвориха. И гибелта на тези млади мъже би трябвало да тежи на тяхната съвест. Ако имат такава! “, се споделя в позицията.

За следващ път Вътрешна македонска революционна организация приканва за нулева миграция.

„ Държавата би трябвало да разгласи война на каналджийството и да върне спокойствието и сигурността на българските жители. Само крути ограничения сега могат да спрат това безсистемно прекосяване на мигранти. Ако не се реагира незабавно, е единствено въпрос на време да станем очевидци на още сходни трагични произшествия “, желаят от партията.

Според тях, до момента в който Политическа партия, ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Демократична България и Възраждане се замерват по студията с обиди и нападки кой чий чуждопоклонник е, страната се разпада.

„ Мигрантите безчинстват, а циганските гета тормозят хората в дребните обитаеми места. Всичко това е резултат от кръвожадната упоритост за власт непременно. Власт за персонална полза, не в полза на българските жители. Ние от Вътрешна македонска революционна организация призоваваме служебния кабинет да приключи тези безчинства с цената на всички законови средства. Обявяваме се за нулева миграция и нулева приемливост към тези, които не зачитат законите и Конституцията на Р България! България над всичко! “, декларират от Вътрешна македонска революционна организация. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР