Безумното паркиране във Видин се превръща в чарът на града

...
Безумното паркиране във Видин се превръща в чарът на града
Коментари Харесай

Наглост или некадърност? Шофьор спря колата си като румънец на улица във Видин

Безумното паркиране във Видин се трансформира в чарът на града и остава неизменима част от него.
Явно екстрите на новата и лъскава кола не подсигуряват уменията по паркиране. Возилото на водача свети от непорочност, само че очевидно него не го е светнало неудобството, което предизвиква на останалите водачи.
На фрагмента ясно се вижда по какъв начин наглец е зарязал "Шкода "-та си на близо метър от тротоара на улица в крайдунавския град. Безумната постъпка е документирана от видинчанин, който е разгласил фотографията в обществените мрежи, с цел да видят повече хора до къде стига потенциалът на наглеца.
Фотоса провокира вълна от реакции в обществените мрежи. Част от жителите на града не стопират да се възмущават, а други вземат решение да се позабавляват с следващия безсрамник.
„ Поредният “, „ Всеки ден е по този начин “, написаха потресени видинчани.
„ По средата на пътя асфалтът е най-чист, за какво не паркира там? “, „ И този пази джантите “, разясниха иронично поданици на крайдунавския град с възприятие за комизъм.
Видинчани към този момент не се изненадват от безобразното паркиране, само че не стопират да се надяват, че способените органи ще глобяват нарушителя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР