Безумното паркиране във Видин няма край, а последствията за пешеходците

...
Безумното паркиране във Видин няма край, а последствията за пешеходците
Коментари Харесай

Възмутена майка пропищя! Кола окупира тротоар във Видин, тя излага бебето си на опасност

Безумното паркиране във Видин няма край, а следствията за пешеходците получават огромни размери. Ако до скоро жителите на града одобряваха с подигравка неправилното паркиране на своите съграждани, то фрагмента, оповестен от потресена майка в обществените мрежи, провокира вълна от неодобрение.
Жената е документирала безумната постъпка и е популяризирала фотографията, с цел да може повече хора да видят до къде се простира наглостта и несъобразителността на някои водачи. На фотоса ясно се вижда по какъв начин нахалникът е спрял "Мазда "-та си на тротоара, като очевидно не се е замислил дали пречи на прекосяването на пешеходците. Възмутената майка споделя, че се е наложило да слезе на пътното платно с бебешката си количка, защото обозначеното за прекосяване място е заето от возилото. По този метод тя е сложена пред свършения факт да изложи на заплаха себе си и детето си.
"Заради безхаберието на водачите няма тротоари. Те не са паркинг ", разяснява още една пострадала майка от крайдунавския град. Други потресени родители допълват, че това е ежедневие във Видин.
Техни съграждани пък считат, че с цел да се постави завършек на надпреварите по безочливо прекъсване в града, би трябвало да се вземат по-радикални ограничения.
"Спукай му гумите и няма да стопира по този начин ", "Трябва пердах, да се научат ", разясняват те.
Въпреки всеобщото неуместно и застрашаващо живота на пешеходците паркиране, видинчани се надявят способените органи да наложат на нарушителите солени санкции, тъй като можеш да накараш българина да се замисли само в случай че бръкнеш в джоба му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР