Безумното лечение в алтернативната медицина: златни игли под кожата …В

...
Безумното лечение в алтернативната медицина: златни игли под кожата …В
Коментари Харесай

Безумното лечение в алтернативната медицина: златни игли под кожата

Безумното лекуване в различната медицина: златни игли под кожата …В течение на хиляди години, човечеството е измислило нови и нови „ способи “ за справяне с хроничната болежка (HiddenTruth.site). Използвано е съвсем всичко – от масло от змии и пчелни ужилвания до музикoтерапия и медитация. Но, едно от най-странните и плашещи средства е вкарване на златни игли под кожата.Преди няколко века, в азиатската акупунктура са употребявани дребни игли (или по-скоро тънки къси нишки), направени от злато. Сега, този способ се практикува в някои места и отдалечени региони на Корея, Китай и други страни.Тези голям брой дребни “бели червеи ”, ясно забележими на рентгеновите фотоси по-долу, в действителност са стотици златни игли, вградени от лечителя под кожата на пациента. Тази процедура не е по никакъв начин евтина.

 z1 2 - Безумното лекуване в различната медицина: златни игли под кожата
Извършва се, нормално, от човек без здравно обучение, който постоянно, даже не измива ръцете си преди процедурата. За въвеждане на парченцата златни влакна под кожата се употребява специфична акупунктурна игла.
Златните пръчици се вкарват в частта на тялото, която страда от болежка. Ако зъбобол – златото се вкарва надълбоко във венците, в случай че е в коляното – под кожата на коляното и така нататък Впоследствие, заради придвижването на тялото, пръчиците могат да отидат по-дълбоко в плътта и даже до костта.Четете още: Учени откриха молекула,която кара раковите кафези да се самоунищожаватСмята се, че златото е “чист метал ” и няма да аргументи инфекции в организма. Мозъкът ще изпраща болковите импулси, които ще се трансферират от тялото към златните игли и затова, пациентът няма да има болежка на това място.Никой доктор или доктор към момента не е удостоверил, че сходна процедура избавя от болежка. Но, лекари оповестяват за хора, които са търсили помощта им, които към този момент имат доста съществени здравословни проблеми, в резултат на златните игли в тялото си.

 z2 2 - Безумното лекуване в различната медицина: златни игли под кожата
Наскоро, в американското списание New England Journal of Medicine е оповестена публикация на сеулските лекари за сходна процедура, със фотоси на техен пациенти.По-конкретно, там е упомената 39-годишна корейка, която дълги години се опитвала да лекува хроничното си главоболие с акупунктура със златни игли. Въпреки това, вместо да облекчат страданията й, се образували възпаления на местата, където иглите били под кожата.Друг проблем, с изключение на възпалението, е гореспоменатата “миграция ” на златните игли вътре в тялото на пациента. Когато тези влакна доближат до нервите, те могат да причинят още по-силна болежка.По пътя си в тялото, иглите се чупят на по-малки елементи, което по-късно затруднява изваждането им с интервенция.

 Златни игли във венеца на зъб
Златни игли във венеца на зъб В същото здравно списание, се загатва 73-годишна пациентка, която лекувала главоболието си с такива игли и получила конвулсивни потрепвания по лицето си, вместо облекчение – златните игли повреждат лицевите й нерви.Най-често, безумното “лечение ” със златни влакна се употребява за лекуване на артрит, главоболие и болки в гърба.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР