Безстрашната Михаела Тодорова спечели третата кастинг битка в Игри на

...
Безстрашната Михаела Тодорова спечели третата кастинг битка в Игри на
Коментари Харесай

Тежка битка и сладка победа за амазонките в Игри на волята

Безстрашната Михаела Тодорова завоюва третата кастинг борба в " Игри на волята " 5 по Нова телевизия. Въпреки изоставането си поради травма, която получи още при започване на играта, тя съумя да обърне дуела против опитната акробатка Виктория Пенелова. Така Михаела си извоюва предложение от Димо Алексиев за присъединяване в All Stars сезона на " Игри на волята ". Такива към този момент си завоюваха и спечелилите от предходните два кастинг конфликта - Филип Атанасов и Андрей Гридин.

По време на борбата претендентката Виктория Пенелова се показа доста почтено. Тя съумя да покаже качества на всички детайли, изискващи физическа мощ и впечатли всички с уменията си в плуването. Виктория първа стигна до финалния детайл от играта - дракона, само че опитът на Михаела надви. 

Амазонките имаха нелеката задача да заложат на една от двете дами. Те избраха Михаела, а борбата й с Виктория до последната секунда ги държеше в напрежение. При неверен залог Амазонките трябваше да изпратят един от своите в Чистилището. Това най-вероятно щеше да бъде един от пленените мъже - Гатьо, Момчил и Цветелин, тъй като женската коалиция сред Оряшкова, Ситнилска, Мудева, Ива и Теодора за момента наподобява непоклатима. Правилният залог донесе вкусна пица за премия на Амазонките, които за трета поредна седмица се постанова да оцеляват в суровите условия на Дивата река. 

В идващия епизод на " Игри на волята " Старейшините ще научат тежката вест, че остават единствено шест след отпадането на Васил и заминаването в Чистилището на Мартин-Елвиса. Напрежението в племето на Амазонките ще пораства, а Гатьо и Цветелин ще заговорят за тенденциозен бойкот на териториалната борба, с цел да изпратят още веднъж дамите на реката. Дали ще съумеят да привлекат и Момчил на своя страна?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР