Безспорно централният блокировач Николай Николов е една от големите липси

...
Безспорно централният блокировач Николай Николов е една от големите липси
Коментари Харесай

Николай Николов: Надявам се да намаля лазарета с една бройка

Безспорно централният блокировач Николай Николов е една от огромните неналичия в националния тим по волейбол. До скоро той лекуваше травма в рамото, а преди заминаването на отбора за Япония получи нова контузия. Потърсихме волейболистът, който разкри пред BGvolleyball.com каква тъкмо е травмата му и по кое време чака да се завърне на игрището.

" Получих травма на коремната мускулатура. Възстановяването ще ми отнеме към 10-12 дни, което автоматизирано означаваше, че пропущам мачовете в Япония. Вариантът в този момент е шампионатът във Варна. Надявам се като се причисля към тима, когато се завърне от Япония, нещата да са по-розови. Както беше написано някъде - лазаретът е доста сериозен. Надявам се да го понижа с една численост.


Най-лошото е, че с тази травма не мога да упражнявам безусловно нищо. Мислех си да върша някои неща, съветвах се с физиотерапевта на тима и кондиционния треньор, само че ми споделиха, че не би трябвало.

Смятам, че ще се причисля към тима за шампионата във Варна. ", съобщи пред BGvolleyball.com Николай Николов.

България е хазаин на мачовете от група 16 (15-17 юни) от Лигата на нациите във Варна. В " Двореца на Културата и Спорта " националите ще се изправят против Бразилия, Франция и Канада.

Пълна стратегия на шампионата във Варна - ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР