Безспорно трагедията, която отне живота на 17 души в Своге

...
Безспорно трагедията, която отне живота на 17 души в Своге
Коментари Харесай

Скандалната Катрин Вачева трогна социалната мрежа

Безспорно нещастието, която лиши живота на 17 души в Своге преди дни раздруса обществото и се разраства с цялостна мощ! Това е най-коментираната тематика, както във всички централни излъчвания, конгреси, по този начин и в обществената мрежа Facebook, където изрече мнението си манекенката Катрин Вачева. Моделката написа толкоз мощен и откровен пост в персоналния си профил в поддръжка на водача от Своге, че безусловно за часове поста й взриви обществената мрежа и бе споделен от хиляди хора. Заваляха и серия от хвалебствени думи към нея.

В поста й без редакторска интервенция се споделя следното:

„ Управляващи и елементарни съдещи - Как не ви е позор да сложите белезници на този възрастен човечец, да го заклеймявате като „ убиец” и едвам изправил се от болничното легло да го качвате на подсъдимата пейка??? Луди ли сте, безсърдечни ли сте, хванахте „ виновният ли”?!? Позорна, скапана страна!!! Нима същият този човек не полетя надолу към пропастта с всички останали?? Нима съвсем всички починали не са негови другари и познати?? Нима е мислил, че ще има дни и ще оцелее, разбирайки и живеейки оттук нататък с събитията на тази жестока покруса???! Жив е единствено тялом, духом той е мъртъв като всичките, които останаха вечно в рейса!! Едно ще ви кажа, познавам чудесно пътя за Своге (баща ми е от този район) и за толкоз години съм видяла хиляди произшествия, свиреп удари по това дефиле, тъй като пътят в действителност е ужасяващ, наклонен, без маркировка и наложителна мантинела на доста места, без естествен прием, лятото необрязани надвиснали клони на дървета надвиснали на самия път (никаква видимост), падащи камъни (къде има мрежа, къде не) ужасни и извънредно рискови завой, които сервират към пропастта, даже да караш и с 20 км! Всеки път, когато съм минавала по този сектор, съм била на тръни и с нараснало внимание!

Катрин Вачева окраде вуйна си

Съболезнования към всички близки на трагично починалите хорица... само че разберете едно, за мен този човек не е палач и не е отговорен, че е измежду живите, че на толкоз години работи към момента като водач вместо да си кара пенсията и по тази причина, че Господ го е избавил, вие, Управляващи го доунищожете! Не го познавам, да не решите, че по тази причина съм в негова отбрана, просто чисто човешко мнение в профил, гледайки държанието към него... горкият, просто горкият... въобразявам си по какъв начин се усеща вътрешно, без виновност отговорен и по какъв начин му се желае да е измежду всички останали, които си отидоха... Няма такава страна! (Това е моят персонален профил и моята персонална позиция, на който не му подхожда, апелирам, да подминава!)” Вместо подминаване обаче, поста на миската бе споделян стотици пъти в мрежата. Мнозина даже одобриха гражданската й позиция като знак, че нещо би трябвало да се направи – подписка или протест в поддръжка на хилядите неправди в страната ни! Впечатление прави и обстоятелството, че хората застават безусловно и зад водача на съдбовния рейс Григор Гаврилов.

Зарязаха Катрин Вачева поради фризьорка

„ Ще извадят от 9 кладенеца вода, с цел да кажат „ има виновен” - свършихме си работата...!? Нищо, че няма да върнат хората, които починаха, нищо че приживе ще погубят и този човек, и фамилията му! Народът за властта е никой! Но, в случай че сме народ като народ, вдигнем ли се, ще ги смачкаме! Колко време Босия би трябвало да гладува, с цел да му обърне някой внимание??? Чакаме го да почине, с цел да кажем” ми той самичък си го реши този глад”!?- а, индивидът се бори против неправдата, но един по малко или повече, доста значимо! Една птичка пролет не прави! Колко време майките на децата с увреждания би трябвало да стоят в тия скапани палатки, какъв брой? И отново нищо! Без думи съм...”, написа още Катрин, която съумя за негативно време да сплоти стотици в обществената мрежа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР