Безспорно родните моделки, певици и манекенки могат да завидят и

...
Безспорно родните моделки, певици и манекенки могат да завидят и
Коментари Харесай

Катрин Вачева шокира мрежата с тези горещи пози! СНИМКИ 18+

Безспорно родните моделки, певици и манекенки могат да завидят и единствено да цъкат с език по съвършената визия на манекенката Катрин Вачева! С последните фотоси, които тя качи в обществените мрежи, сигурно е оставила десетки пред мониторите с отворени усти.

Моделката, която тренира интензивно във фитнес залата, съблюдава и специфичен хранителен режим, а резултатите от дисциплината й са забележими. Определено отвява новоизлюпените 20-годишни моделки, които още занапред са с целулит и стрии.



„ Всичко е режим, метод на живот и воля! Ако се стремиш към съвършената физика ти просто би трябвало да я поддържаш, само че не за няколко месеца лятото, както вършат множеството, а целогодишно! ”, споделя Катрин. Определено, когато се появи на подиума, походката й не наподобява на никоя друга и прави усещане, разясняват я фешън специалисти - обтегнат торс, грациозна походка, усмивка и съвършена кординация при завъртане и театралничене.



Наскоро хубавицата пусна фотоси от спа центъра, където релаксираше дружно със своя другарка. Разбира се, обществените мрежи прегоряха за минути от тях! А мненията за Катрин гласяха: „ тя е с огън тяло и завладяваща харизма ”.



Манекенката съумя да събере погледите и с още един непредвиден гений. От фотосите й е видно и какъв брой пластична е в действителност Катрин Вачева, която показва забележително осъществяване на йога пози, като огъва тялото си съвсем на 90 градуса.



Но да не забравяме, че тя въпреки всичко е упражнявала гимнастика и спортни танци, с което способства за свежия си външен тип и съвършени физически данни, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР