Безспорно политическият скандал на седмицата е новото разцепление в Разединени

...
Безспорно политическият скандал на седмицата е новото разцепление в Разединени
Коментари Харесай

Ходете .. ....... .., патрЕоти

Безспорно политическият скандал на седмицата е новото разединение в " Разединени патриоти ". Единственото по-интересно отпреди в него е директното обвиняване към Волен Сидеров, че върви да получава указания в Сараите, от Ахмед Доган.
Че " Атака " от дълго време е склонна да не се впечатлява от Доган стана най-видимо по времето на кабинета " Орешарски ". Глупостите по какъв начин Сидеров не дал своя вот тук и там не ловят при никого, с изключение на при най-големите малоумници - тъй като като не гласуваше, минаваше каквото им трябваше на кукловодите. Но в случай че Валери Симеонов си мисли, че някой ще се върже, че НФСБ в този момент разбрали за връзка сред Доган и Сидеров, значи пробутва по-плосък номер и от сидеровите.
В българската политика е изключително явно държанието " пеперудки ". То се охарактеризира с прехвърчането от цвят на цвят и повторението на тези цветове, където слънчицето грее най-благосклонно и финансовите нектари врат и кипят най-силно. Но това не значи, че, въпреки и наивници, близките не схващат. Царица е парица - главният претекст на който и да е в Народното събрание и Министерския съвет да направи каквото и да е.
Така че в този момент само остава да забележим КОЙ какво се мъчи да трансформира " в брой ". И да продължаваме с псувните (на по чашка), откакто по този начин и не желаем да разберем защо служи тоягата.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР