Безспорно една от най-обсъжданите и обичани двойки в Холивуд бе

...
Безспорно една от най-обсъжданите и обичани двойки в Холивуд бе
Коментари Харесай

Любов от архивите: Дженифър Анистън и Брад Пит - slava.bg

Безспорно една от най-обсъжданите и обичани двойки в Холивуд бе тази на Брад Пит и Дженифър Анистън. Затова и медиите обърнаха такова голямо внимание на повторното им сприятеляване.

Снимката с прегръдката сред двамата на американската Гилдия на филмовите артисти (SAG awards), когато Джен бе с бяла рокля обиколи всички медии и обществени мрежи.

Веднага се заприказва, че двамата може да си дадат още един късмет. Някогашните съпрузи бяха прецизно следени.

Следено беше всяко тяхно придвижване и се търсеше прикрит намек или знак, който двамата си дават. Заговори се, че те даже почиват дружно и са подготвени да посрещнат още веднъж любовта, само че по този начин и коментар от самите артисти не се появи.

Брад Пит и Дженифър Анистън бяха семейство във върха на славата си – млади, руси, усмихнати и прегърнати. Така ги засичаха фотографи по разнообразни всемирски събития.

Запознават ги техните сътрудници и през 1998 година стартират загадка връзка. За това по какъв начин Джен е спечелила сърцето на Пит писа „ The Mirror “. Според изданието актрисата прекомерно дълго не е давала на половинката да вършат секс, а първата им интимна среща е станала на Свети Валентин през 1999 година

Женят се на обилна гала през 2000 година в Малибу, която им коства милион $. За малко време те стават едни от най-влиятелните двойки в света на шоубизнеса. Двамата по този начин и нямат деца. Според някои медии, Дженифър Анистън е била тази, която желае, само че Брад Пит още не се е чувствал подготвен за наследници.

Причината е била многото им задължения в киното и в малкия екран. Дженифър Анистън по това време се снима в сериала „ Приятели “, а Брад Пит гостува в него като звезда. Смята се, че точно многото задължения са ги отдалечили един от различен като влюбени и неслучайно Брад Пит се впуска в нова любовна спекулация с партньорката си от екрана Анджелина Джоли по време на фотосите на „ Мистър и мисис Смит “.

Този път двамата не бързат с брака. Той се случва десетина години по-късно. Актьорът се развежда с Дженифър през 2005 година, само че той към този момент е подготвен за деца и се снабдява с цели шест – три биологични и три осиновени.

Началото на връзката им изненадва света, само че всички почитатели на Брад Пит доста се радват на новата му обич. Не по този начин стоят нещата в фамилията му. Родителите на артиста напълно не изпитват топли усеща към новата жена до сина им. Затова пък те поддържат приятелско отношение към някогашната си снаха. Майката на Брад не крие мнението си и намерено му декларира, че избира предходната му брачна половинка. Тя нееднократно желала синът ѝ да се върне при нея.

Ясно е по какъв начин продължава историята. Брад Пит се вслушва не в заръките на родителите си, а в личните си усеща. Връзката му с Анджелина е дълга, въпреки и бракът им да е къс. И да, завършва със скандал. С днешна дата Бранджелина не съществува. Отношенията на някогашните съпрузи не са изключително гладки и двамата не престават да спорят за метода на образование на децата.

Затова пък Брад Пит съумява да възобнови другарството си с Дженифър Анистън. Говори се, че това е станало със съдействието на актрисата Кортни Кокс от „ Приятели “, която точно е дала телефонния номер на Джен на Пит. Двамата към този момент имат горчив опит в брака. Дженифър Анистън претърпя няколко злощастни връзки, както и брак с Джъстин Теру. Така че те надали бързат да се впуснат лековато в нова случка.

Слуховете, че са дружно, по този начин и не са подкрепени от доказателства или изказвания на техни близки.

Но е ясно, че до момента в който двамата публично нямат сътрудници, към връзките им постоянно ще се следи ромолене.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР