Безспорно е, че връзката между майката и детето е много

...
Безспорно е, че връзката между майката и детето е много
Коментари Харесай

Ето мъжете от кои зодии са мамини синчета

Безспорно е, че връзката сред майката и детето е доста мощна. Но какво е да имаш " мамино синче " до себе си и той да ти е сътрудник в живота? Те отхвърлят да поемат отговорности, глезят се като дребни деца и постоянно разчитат някой да свърши работата вместо тях. Уви, мъжете от избрани зодии имат предразположеност към това - да се държат детско и да се допитват и опират на майка си цялостен живот, написа " Флагман ". Те оборват изказванието, че мъжете са мощния пол. Ето кои са те:
Близнаци
Те обичат да бъдат детето на мама, макар че в никакъв случай няма да го признаят. За тях е успокояващо да знаят, че постоянно ще има някой, който ще им помогне, в случай че имат потребност. Именно по тази причина и мъчно взимат решения, даже и най-дребните. Близнаците разчитат на мама за всичко – да ръководи финансите им, да се оправя с професионалните и фамилните им проблеми.
Рак
Мъжете Раци обожават да получават вниманието и утвърждението на майките си. Това, че към този момент не са във възраст, в която обезателно се нуждаят от нея, не ги тормози. Нямат срещу родителите им да им дават пари, както и да се хранят постоянно при тях, даже и да не живеят към този момент дружно. Те нямат думата, само че не я желаят, тъй като по този начин са привикнали и по този начин им е комфортно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР