Безспорно е, че фигурата на главния прокурор на практика в

...
Безспорно е, че фигурата на главния прокурор на практика в
Коментари Харесай

Адвокат призна: Гешев на практика е безконтролен в България

Безспорно е, че фигурата на основния прокурор на процедура сега е безконтролна в България. Това съвсем няма аналог. Налице е навсякъде примирие в редиците на прокурорите у нас, щом няма никаква съпротива, било то и официална.
Това юрист Росен Рашков, наблюдаващ в процедурата по избора на нов член на Висшия правосъден съвет от името на Обединението на свободните юристи.
 Единствен претендент за място във Висш съдебен съвет: И ректорът на СУ беше определен при един претендент Единствен претендент за място във Висш съдебен съвет: И ректорът на СУ беше определен при един претендент
Прокуратурата постоянно когато работи е изложена на нападки, рецензии и офанзиви. Тези, които най-вече не желаят прокуратурата е самостоятелна, с...
Утре прокурорската гилдия ще гласоподава отдалечено за.
Припомняме, че изборът се постанова, тъй като доскорошното лице, заемащо длъжността -.
Случи се още веднъж съревнование с един претендент и бяха заложени въпроси не по концепцията и не по претекстовете , показа наблюденията си от предходната събота Росен Рашков. Тогава бе показана кандидатурата на Иванов.
“Когато е прикрит и няма видимост, тогава съгласно мен ще се види действителният избор на гилдията ”, уточни Рашков.
 Даниела Машева е новият заместник-главен прокурор. Коя е тя? Даниела Машева е новият заместник-главен прокурор. Коя е тя?
Доскорошният член на Висшия правосъден съвет Даниела Машева към този момент е зам.-главен прокурор. Днес Прокурорската гилдия единомислещо поддържа прочие..
По думите му мощно казано е, че е имало чуване на кандидатурата. Не е имало нищо всъщност, нямало е заложени въпроси.
“Бяхме подготвили въпроси по концепцията и претекстовете. Кандидатът е с доста опит и на процедура имаше забавни въпроси, които беше развил. Какво се случи обаче - още веднъж чуване на един единствен претендент. Състезание с един претендент. Въпросите бяха не по концепцията, а “Ще ни пазите ли и по какъв начин ще ни пазите ”, на което не беше даден отговор. Очаквах интензивност и конкретика ”, уточни още Рашков.
По думите му надпреварата е с предупреден край.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР