Безспорно е, че борбата с корупцията не е приоритет. Това

...
Безспорно е, че борбата с корупцията не е приоритет. Това
Коментари Харесай

Георги Свиленски: БСП постави въпроса за шуробаджанащината, но не искаше да получава бумеранги

Безспорно е, че битката с корупцията не е приоритет. Това разяснява в студиото на „ Панорама “ по Българска национална телевизия Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

По думите му доказателство за това е проваленият първи опит за КСНС, когато част от членовете на Съвета отсъстваха поради други задължения или напуснаха съвещанието. Според депутата от левицата когато Българска социалистическа партия е сложила въпроса за шуробаджанащината, не е желала да получава бумеранги. „ Искахме да покажем модела на слепване на партия, ръководство и локална власт “, съобщи Георги Свиленски.

Депутатът счита, че последните събития с задържания брат на народен представител от Българска социалистическа партия в Русе е опит да бъде ударен техният сътрудник депутат. „ Те обаче нямат никакви бизнес връзки “, добави Свиленски, като посочи, че никакви държавни средства не са били разпределяни.

„ Днес е казусът в Русе, на следващия ден ще е на друго място “, съобщи още депутатът. Според него не може да се бори корупцията единствено на приказки, а трябват и дейности. По мотив приемането на оградата на българо-турската граница като обект със стратегическо значение за националната сигурност Свиленски счита, че това не би трябвало да бъде мотив за затваряне на устата при откриване на нередностите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР