Безспорно Дуейн Джонсън-Скалата знае как да сбъдва желания, радвайки своите

...
Безспорно Дуейн Джонсън-Скалата знае как да сбъдва желания, радвайки своите
Коментари Харесай

Скалата зарадва своя почитателка на 100-ия й рожден ден

Безспорно Дуейн Джонсън-Скалата знае по какъв начин да сбъдва стремежи, радвайки своите почитатели.

Само преди дни той изненада една от най-възрастите си почитателки по случай 100-ия ѝ рожден ден, записвайки собствен видео привет към нея, предава Dir.bg.

Внуците на Мари Гроувър споделят, че баба им харесва кечиста, през днешния ден станал един от най-успешните артисти, от 25 години насам.

"Направо си е изгубила мозъка по него ", настояват те.

Още до момента в който били в гимназията, Мари постоянно обличала суитшърт с облика на Скалата и им обяснявала какъв брой хубав мъж е той.

Спокойно може да се каже, че в този момент тя е получила най-прекрасния подарък за своя празник.

В деня на персоналния ѝ празник, нейната внучка Джейми слага преносим компютър в скута ѝ, на който върви песента "Happy Birtday ", само че това, което Гроувър не подозира, е, че тя се извършва от нейния любим.

"Това е Скалата! ", възкликва рожденичката, поглеждайки екрана и от наслада стартира да се смее.

"Честит роден ден, скъпа Мари, ти, която през днешния ден навършваш 100 години. За мен е чест, че си мой обожател. Изпращам ти доста обич и поздравления. Щастлив съм, евентуално както всички към теб, че си се родила и за мен е наслаждение да ти изпратя това известие. Сега, прелестна моя, можеш да хапнеш торта, даже да се напиеш. Изживей най-хубавия си ден, купонясвай крепко! ", споделя в звездата от "Джуманджи ".

През цялото време Джейми записва с телефона си реакциите на своята баба, която седи на фотьойл с преметната през рамо лента, чийто надпис гласи: "На 100 и все по този начин невероятна ".

Възрастната дама не е на себе си от благополучие, до момента в който гледа с трогване монитора, като понякога невярващо се смее или връща въздушните целувки, които артистът ѝ дава на фрагментите.

Когато видео пожеланието завършва, Мари споделя:

"Обичам те, Скала! "

Джейми качва записа в своя Twitter профил, а скоро всички медии биват запленени от него. В мненията под обявата се включват даже американски публицисти, които като се изключи че споделят възторга си, пишат, че желаят да отразят случилото се.

Клипът на Мари Гроувър се излъчва даже и в обичаното ѝ тв предаване - "Access Hollywood ", като и самият Дуейн Джонсън го споделя в персоналния си профил в обществената мрежа.

За да осъществен фантазията ѝ, внуците на рожденичката говорили със собствен другар, който познавал човек, работещ с екипа на Джонсън. Разбирайки за хубавия мотив, артистът незабавно се съгласил да поздрави дамата.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО!!!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР