Безспорно днешният ден на Световното първенство по футбол в Русия

...
Безспорно днешният ден на Световното първенство по футбол в Русия
Коментари Харесай

Програмата на Световното първенство по футбол за днес, 23 юни

Безспорно днешният ден на Световното състезание по футбол в Русия ще мине под знака на международния първенец – Германия.
В 21:00 часа германците излизат за втория си мач от шампионата – против Швеция, и са длъжни да победят след загубата от Мексико. На пръв взор това наподобява несъмнено – единствено че шведите демонстрираха в последно време, че могат да се отбраняват настойчиво, като най-добре това усети Италия в баражите за влизане на шампионата. Затова и германците ги чака тежка задача, в случай че не вкарат ранен гол – да разрушават шведския бетон. Донякъде разтуха за момчетата на Йоги Льов е, че Златан Ибрахимович към този момент не е в националния тим на Швеция, тъй че най-малко в отбрана няма да има повтаряне на мексиканските кошмари.
Иначе първият мач за деня, от 15:00 часа , е сред Белгия и Тунис. Очакванията са за безапелационна победа на белгийците, само че в случай че подходят както през първото полувреме с Панама, те може да имат проблеми.
В 18:00 часа ще играят Южна Корея - Мексико. Корейците нямат нищо общо с времената от 2002 година - най-много съдиите не свирят за тях, тъй че мексиканците би трябвало да победят, освен това нищо чудно с разлика - в случай че Чичарито най-сетне се сети къде тъкмо се намира вратата.
Вижте цялостната стратегия на Световното състезание по футбол в Русия
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР