Безспорно дерби №1 в английската Висша лига, а и изобщо

...
Безспорно дерби №1 в английската Висша лига, а и изобщо
Коментари Харесай

Дерби от Европа: Футболните прогнози за спектакъла Челси - Ливърпул

Безспорно дерби №1 в британската Висша лига , а и въобще през този уикенд, ще се организира на " Стамфорд Бридж ", където новият план в Челси, изграждан от Франк Лампард, посреща добре смазаната машина на Юрген Клоп. Лондончани ще сверят часовниците си с безапелационния водач в шампионата, и то след първия кръг в Шампионска лига, в който и двата отбора понесоха провали. Само преди месец " сини " и " червени " играха за Суперкупата на Европа, а борбата беше извоювана от Ливърпул . Какво чакаме да се случи в неделя вечер от 18:30 часа българско време? Вижте футболните прогнози на " The Dalai Lama " за красивия конфликт, който ни чака: 
Кой ще завоюва срещата? 
Обосновката ми тук е подбудена от изящната форма на европейския първенец, както и слабото показване на Челси в отбрана. „ Сините ” са вторият тим, позволил най-вече голове в шампионата, до момента в който за триото в офанзива на Ливърпул думите към този момент са непотребни, откакто не престават да са най-резултатната тройка във футбола.
През предишния сезон „ алените ” завоюваха семейството си, а чудноват гол в добавеното време ги избави от проваляне в Лондон през есента. Въпреки това считам, че подмладяването в състава на Челси няма да спомогне, а един от главните виновници за позитивните резултати на тима – Мейсън Маунт, няма да играе заради травма..
Прогноза : Победа за Ливърпул, коефициент 2,02 в 7777.bg

Ще има ли корнери в мача? 
Корнери – над 8,5 ъглови удара
Обичайно срещите сред двата отбора виждат приблизително по 9 корнера на двубой. Именно откритата игра, която се чака да забележим на „ Стамфорд Бридж ” може да предразположи за много повече над 9 корнера, само че коефициентът от 1,37 е повече от добър, даден от 7777.bg, с цел да може да се комбинира с нещо друго. Също по този начин умерено може да се изигра над 4,5 корнера за Челси, като там коефициентът е 2,00.
Прогноза : Над 8.5 корнера (коефициент 1.37) 
Здрави конфликти или чиста игра? 
Двата тима не се славят със своята неучтивост, а това даже се вижда и в мачовете им в последните сезони. В последните пет мача има единствено един, който е минал кота „ 3 ”, що се отнася до картони. Три бяха картоните и в последната им среща – за Суперкупата на Европа, само че един от тях падна в продълженията на мача. Именно по тази причина считам, че този залог е повече от рационален.
Прогноза : Под 3,5 картона – 1,68 коефициент.
Канонада от изстрели към вратата на Кепа? 
Сайтът 7777.bg ни дава чудесната опция да отиграем забавен
залог с добър коефициент. Над 4,5 точни удара в мача за тима посетител е прелестна опция, откакто се чака „ алените ” да са по-дейният тим и напълно разумно Кепа Арисабалага да има повече работа, за разлика от сътрудника си от другата страна на терена – Адриан.
Напълно евентуално е даже този
залог да излезе още през първото полувреме, само че не подсигуряваме с акуратност, че това може да се случи, а коефициентът за този пазар е 1,65.
Прогноза : Над 4.5 точни удара на Ливърпул (1.66)
Рискова прогноза
Този вид, персонално съгласно мен, е вероятен да излезе, само че и рисков. Така нареченият риск идва от обстоятелството, че отборът на Юрген Клоп до момента има едвам една „ суха ” мрежа в формалните си мачове до момента, а залогът и предизвикването в Лондон са огромни. Въпреки това мисля, че е допустимо точно в този мач „ алените ” да играят повече от съсредоточено в отбрана с оглед обстоятелството, че отборът към момента избистря постройката си и нареждане в защита. Остротата на Челси в неделния мач е безусловно сигурна, само че коефициентът от 4,30 не е за занемаряване в този случай.
Прогноза : Ливърпул да завоюва без да допусне гол (4.30)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР