Безспорно бременната съпруга на британския принц Хари е причислена към

...
Безспорно бременната съпруга на британския принц Хари е причислена към
Коментари Харесай

Скандал! Меган Маркъл окраде покойна принцеса СНИМКИ

Безспорно бременната брачна половинка на английския принц Хари е причислена към едни от най-влиятелните дами в стилните среди. Не са друго, ами всички марки стартират да се радват на невиждано търсене, а дами от целия свят усърдно се пробват да повторят най-хубавите тоалети, с които Меган Маркъл се явява по време на обществените си изяви.

Неотдавна обаче от jenata.blitz.bg ви разкрихме огромна загадка обвързвана с някогашната холивудска актриса и стилните й желания, а в основата й бе нагла кражба от дъщерята на американския президент Доналд Тръмп – Иванка.

Оказа се обаче, че Мегън не краде единствено от русокосата дъщеря на милиардера, ами и от друга кралска персона. Става въпрос за към този момент починалата принцеса на Монако Грейс Кели.



Излезе, че някогашната холивудска актриса е мощно въодушевена от метода на обличане на майката на сегашния принц на Монако Албер II.

Важно е да уточним коя тъкмо е Грейс Кели.



Тя е родена на 12 ноември 1929 година във Филаделфия, Съединени американски щати под името Грейс Патриша Кели (на британски: Grace Patricia Kelly). До 1956 година тя е известна американска актриса, само че точно тогава подписва брак с Рение III и става принцеса на Монако. Тя е майка на сегашния принц на Монако Албер II. Принцеса Кели почива на 14 септември 1982 година на 52-годишна възраст.

И макар, че са минали много години от кончината на кралската персона, то тя и до ден сегашен е пример за жанр и мода. Може би точно поради това сегашната английска кралска персона е решила да заложи на дрехи, идентични на тези, които е носила колежката й. доста от тоалетите, които в миналото принцесата на Монако е носила в този момент може да се видят и върху херцогинята на Съсекс.

Събрахме фотоси на двете някогашни актриси, на които те са облечени по учудващо подобен метод. Уверете се сами,пише jenata.blitz.bg.





















Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР