Безспорно баталните сцени в Самораново на футболната среща между местния

...
Безспорно баталните сцени в Самораново на футболната среща между местния
Коментари Харесай

Още подробности за баталните сцени на футболната среща в Самораново, и Роман Караколев изял пестник в лицето

Безспорно баталните подиуми в Самораново на футболната среща сред локалния " Сокол " и дупнишкият " Марек 1919 " през вчерашния ден са измежду най-грозните в историята на районния футбол.

В болничното заведение със счупени ребра и хематоми на главата е някогашният първокласен футболен рефер Георги Караколев, който бе свиреп пребит от футболисти на домакините и аудитория. Той е един от учредителите на дупнишкия клуб. Със счупено ребро е и жена от публиката на " Марек 1919 ", която снимала побоя с телефона си, само че по разкази на очевидци, охранителят на мача, я блъснал, извил ръката й, а след това счупил телефона. От удара, дамата е със счупено ребро.

" Малко откакто поведохме с 2:1, футболист на " Сокол ", който е треньор в школата на другия " Марек " влезе жестоко в краката на наш състезател. Реагирахме към съдията да бъде изпъден. В този миг, вратарят на домакините пробяга терена и непосредствено удари с пестник Георги Караколев. Към мелето потеглиха и почитатели на домакините, а старши треньорът ни Роман Караколев се опита да отбрани синът си и да укроти пристрастеностите, само че в мелето отнесе и той удар в лицето. Георги Караколев потегли да бяга, само че бе настигнат и на улицата до стадиона бе пребит. Докато пристигна лекарска помощ, той на два пъти припадна. Подадена е тъжба, като вратарят избяга, само че от служителите на реда разбрахме, че ще бъде издирен. Нямаше какво да създадем, тъй като бяхме по-малко, а озверялата навалица можеше да отнесе всички ни. Надяваме се ЗС на БФС и Прокуратурата да създадат инспекция и на охранителя, дали има лиценз, от коя компания е, и за какво се държи по този начин-да пребие жена, да й счупи ребро и телефона. Добре, че полицията реагира доста бързо и с дейностите си безусловно респектира ескалиралата конюнктура другояче можеше да се стигне до още по-сериозни произшествия ", описа един от очевидците на мача.
 Пребити, задържани и всеобщ пердах на Сокол (Самораново) и Марек 1919
Мярката за неотклонение на арестуваните в дупнишкия арест ще се гледа през днешния ден в дупнишкия съд. По неофициална информация, двамата са с престъпно минало.

zadupnitsa.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР