Безспорно Ашли Греъм е най-успешният plus-size модел. Тя изгря на

...
Безспорно Ашли Греъм е най-успешният plus-size модел. Тя изгря на
Коментари Харесай

Ашли Греъм откри ревю на Седмицата на модата в Ню Йорк

Безспорно Ашли Греъм е най-успешният plus-size модел. Тя изгря на корицата на Vogue, взе участие в десетки ревюта. Но до момента не беше получавала достойнството да бъде откриваща фигура в тях. Но точно на нея взеха решение да поверят виновната задача от стилната къща Christian Siriano.

Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) на Фев 11, 2018 в 5:55 PST

Юбилейното десето показване на марката по време на Седмицата на модата в Ню Йорк стартира в действителност удивително. Ашли Греъм дефилира с два тоалета, решени в блестящо алено .

 100 кг съблазън
100 кг съблазън

Plus-size моделите и модата да не ти пука

Рокля в цвета на любовта, декорирана със сребърни акценти, подчертаващи извивките й . Огромно алено палто с колан на талията, под което се подават лачени високи ботуши в същия цвят.

Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) на Фев 10, 2018 в 9:30 PST

Ашли Греъм несъмнено наподобява като безкомпромисна прелъстителка. И за следващ път потвърди, че килограмите допълнително за нея са просто причина за повече самонадеяност. Именно нея разноски по котешката пътека дружно с тоалетите.

Публикация, споделена от A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) на Фев 11, 2018 в 7:07 PST

Моделът не пропусна да показа и няколко фрагмента от бекстейджа. Там още веднъж е в центъра на купона и вниманието. Греъм разгласява фотография с Cardi B. А на идващия ден още веднъж бе на подиума, като част от ревюто на Prabal Gurung. 2018-та май ще е нейната година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР