Безспорният шампион в лека категория на UFC, Хабиб Нурмагомедов се

...
Безспорният шампион в лека категория на UFC, Хабиб Нурмагомедов се
Коментари Харесай

Хабиб Нурмагомедов: Вече съм номер 1 в света, мисията ми е изпълнена

Безспорният първенец в лека категория на UFC, Хабиб Нурмагомедов се прибра в Русия. 32-годишния първенец даде изявление за RT Sport, в което засегна няколко тематики. Хабиб към този момент е номер 1 в p4p ранглистата на UFC, което го прави най-хубавият войник в света, написа mma.bg.

" The Eagle " разгласи, че се отдръпва от ММА, откакто предишния уикенд събмитна Джъстин Гейджи и усили статистиката си на 29-0 в ММА. Нурмагомедов се показа доста добре и господства Гейджи в стойка и на земята. Ето какво показа първенеца пред медията:

" Всички реагират друго. Разбира се, Дейна желае да продължа да се удрям и да продавам платени гледания. Мога да върша пари и самичък. Във върхова форма съм и мога да се удрям за големи заплати. Но, взех това решение и мисля, че е в точното време. Не са доста тези, които се отдръпват на върха. Знам, че след година, две или 5, отново трябваше да вземам това решение. Направих задоволително, с цел да ме смятат за най-хубав. Днес към този момент съм номер 1 в света в ранглистата на UFC. Mисията ми е изпълнена. Какво друго да върша?

Да изкарвам пари? Винаги ще мога да го върша. Ще умря и ще проучвам обстановката. Живота продължава и нашата академия към момента работи. Ислам Махачев има пердах на 14-ти ноември. Той ще се бие с някогашен първенец и това е огромна борба за нашия тим. Планираме Махачев да завоюва багра, а по-късно да се бие преди Рамадан през 2021 година. Той ще стане кандидат за пояса и следващата година по това време ще е тук със златото. Майка ми знаеше, че ще се отдръпва, само че надали е очаквала да е незабавно след багра. Обещах ѝ, че ще е последна борба.

Много хора говореха, че Гейджи ще е моя най-тежък тест. Веднага, откакто го победих, започнаха да приказват, че бил просто страйкър, без игра на земята. Той вкара удари и ритници. Нашия проект беше да го принудим да нападна, с цел да сгреши. Целта беше да го изморим в първия рунд и да го нападнем във втория. Всичко се случи по проект, с изчключение на това, че аз прекомерно интензивно го преследвах. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР